Kapatmak için ESC'ye basın

YouTube Music ve YouTube’u tek bir hesaptan kullanabilme imkânımız mevcut. Fakat bazı karışıklıklardan dolayı ve kullanıcıların isteği üzerine video paylaşım platformu YouTube, YouTube’da beğenilen videoları YouTube Music platformunda filtreleme seçeneği sundu.

YouTube Music’in yeni güncellemesi, kullanıcıların beğendiği YouTube videolarını gizlemelerine olanak tanıyan yeni bir özellik sunuyor.

Mashable tarafından hazırlanan bir rapor, YouTube Music‘in yeni özelliğinde kullanıcının YouTube’daki aynı beğeni şarkı kitaplığıyla aynı beğenileri saklamak istemediğini varsaydığını iddia ediyor.

YouTube Music'in Yeni Güncellemesi YouTube'u Ayırabilen Özellik İçeriyor

Rapor, Reddit’teki birkaç kullanıcının Google’ın artık beğenilen YouTube videosunu YouTube Music’te gizlemesine izin verdiğini gösteriyor. Bu yeni özellik, YouTube uygulamasından beğenilen videoları, YouTube Music Kitaplığı’ndan ayırmasını sağlıyor.

Kullanıcılar tek bir tuşa basarak beğendikleri YouTube videolarını ve YouTube Music’te kitaplığını ayırabilir. Bu işlem nasıl yapılır, diye sorar gibisiniz. YouTube Music‘te, hemen “Ayarlar” menüsü altında gizlemek için “YouTube’dan beğendiğiniz müzikleri göster” yazan yeni bir seçenek mevcut. Bu anahtarı kapalı konuma getirirseniz YouTube’da beğendiğiniz videoları YouTube Music’te gizleyebilirsiniz.

YouTube Music'in Yeni Güncellemesi YouTube'u Ayırabilen Özellik İçeriyor

Yalnız bu özellik sadece YouTube Music için geçerli olduğunu belirtelim bu nedenle YouTube Music’teki Kitaplığı, YouTube’da gizleyemiyorsunuz, böyle bir özellik ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok.

Yeni gelişmeler için web sitemizi takip etmeyi unutmayın. Sizce bu özellik gerekli miydi? Bunun için yorumlara yazabilirsiniz.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/youtube-new-feature-allows-separating-video-platform-likes-from-music-app-11604142936995.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir