Kapatmak için ESC'ye basın

WhatsApp, kullanıcılara farklı çıkartmaları arama yapmasını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. WhatsApp, bu özelliği beta olarak kullanıma sundu. Bu yeni güncelleme çıkartma aramayı çok daha kolay hale getirecek.

WhatsApp’ın beta özelliklerini izleyen bir web sitesi olan WABetaInfo tarafından hazırlanan bir rapora göre, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, etiketleri ruh hallerine göre ayıracak farklı sekmeler sunmayı planlıyor. Web sitesi tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, Aşk, Selam verme, Mutlu ve Üzgün ​​olmak üzere dört sekmeye ayırdığını anlatıyor.

WhatsApp'a Çıkartmaları Arama Seçeneği Geliyor

WABetaInfo’ya göre bu özellik tüm kullanıcılara sunulmayabilir. Raporda, “Geliştirilme aşamasında olduğu için bu özellik kısmen kullanılamıyor. “Kısmen” diyoruz çünkü bazen bu özellik geçici olarak etkinleştirebilir: WhatsApp’ı ilk kez açarsanız ve son kullanılan sekme “Çıkartmalar” ise, arama çıkartma düğmesi şimdi görünebilir, ancak sekmeyi değiştirirseniz kaybolur .”

Şirket ayrıca, aynı WhatsApp hesabını dört cihaza kadar kullanmanın nihayet mümkün olacağı yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Özellik farklı cihazlarda etkinleştirildiğinde, cihazlar arasında sohbet geçmişlerini senkronize etme ihtiyacı olacaktır. Bir kullanıcı farklı bir hesapta oturum açar açmaz sohbetleri diğer cihazlarla senkronize etmek zorunda kalacaktır. Bunu tamamlamak için, senkronizasyon büyük miktarda veri tüketebileceğinden, kullanıcının Wi-Fi’ye bağlı olması gerekecek.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/whatsapp-new-feature-beta-version-gets-new-stickers-search-option-11597594737995.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir