Kapatmak için ESC'ye basın

Google’ın çok kullanılan servislerinden biri olan Haritalar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre Google Haritalar’ın yeni özelliği hakkında detaylar ortaya çıktı. Google’dan talep edilen yeni navigasyon seçeneği, yakın zamanda kullanıma başlanmış olacak.

Google Haritalar’ın Yeni Özelliği Bisiklet Kullananlara Geliyor

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Google’ın bisikletler için hazırladığı navigasyon sistemi, bazı büyük şehirlerde kullanılmaya başlandı. Şu an için resmi bir açıklama olmadığı için bu şehirlerin detayları kesinleşmedi.

Google Haritalar'a Yeni Özellik Geliyor

Koronavirüs salgını sürecinin başından kullanıcılar, Google’dan bisiklet için yol tarifi sisteminin Google Haritalar’da olmasını talep ediyordu. Ve Google bu taleplere olumlu karşılık vermiş gibi görünüyor.

Yeni özelliğin aktif olduğu şehirlerdeki kullanıcılar, otomobil seçeneğine ek olarak bisiklet seçeneği ile Haritalar üzerinden yol tarifi seçeneğine de ulaşabiliyorlar. Şimdiye kadar bisiklet ile ulaşımını sürdüren kullanıcılar, daha çok otomobil için hazırlanmış olan seçenek üzerinden navigasyon kullanımı sağlıyordu. Bu süreçte şehirlerdeki bisiklet yolları temel alınarak hazırlanmış bir navigasyon sistemi oluşturuldu.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir