Kapatmak için ESC'ye basın

Coronavirüs salgını nedeniyle insanların kendi kendini karantinaya alarak zamanının çoğunu evde geçirdiği şu dönemde çeşitli aktiviteler denemeye devam ediyor. Birçok oyuncu da popüler yayın hizmeti Twitch’e başvuruyor. Twitch hiç olmadığı kadar büyümeye devam ediyor. Pek çok izleyici şu anda Twitch yayını izlerken, ünlü platform da izlenme rekoru kırıyor.

Twitch Rekor Kırıyor

Twitch’in son üç aydaki izlenme saati 3,1 milyarı aştı

StreamLabs’a göre, Twitch’in son üç aydaki izlenme saati 3,1 milyarı aştı. StreamElements ve Arsenal.gg verilerine göre, sitenin görüntüleme sayısı 8 Mart ile 22 Mart arasında yüzde 31 oranında artarak 33 milyon saatten 43 milyon saate ulaştı.

2019’un son çeyreğine kıyasla, Twitch’in izleyiciliği genel olarak yüzde 17 arttı. Ancak sadece görüntüleme sayıları artmıyor. Twitch nimetinden yararlanmak isteyen çok sayıda flama var. Twitch’te özellikle benzersiz kategoriler de yüzde 33’lük bir artış kaydedildi. Ancak izleyici oranının tüm bu kanallara nasıl yayıldığı bilinmiyor. Katılan yeni flamalara, turları iptal edilen müzisyenler de dahil. Dolayısıyla müzik ve sanat kategorisinin izlenme saatleri 92.000 saatten 574.000 saate ulaştı.

Twitch açık arayla diğer platformlara göre önde gelmeye devam ediyor. Twitch, geçtiğimiz çeyrekte izlenen toplam saatleri yüzde 65’e varırken ve YouTube Gaming ise yüzde 22 ile ikinci olmuştu. YouTube’da da benzer şekilde artışlar görüldü. Toplam çeyrekte yüzde 13 artışla 1,1 milyar toplam saate ulaşan platformun tüm zamanların en yüksek üç aylık eş zamanlı görüntülemesi ise yaklaşık 500.000 oldu. Benzer şekilde Facebook Gaming de artış kaydetti ve çeyrekte 554 milyon saate ulaştı.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir