Kapatmak için ESC'ye basın

Bugünlerde salgın nedeniyle birçok dijital platformun kullanım oranlarında ve indirme sayılarında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Fakat aynı zamanda bazı uygulamalar da bu dönemde beklenmedik çıkışlar yakalıyor. En çok kullanılan 10 uygulama açıklandıYouTube Kids YouTube’u geçti ve en çok kullanılan uygulama oldu.

Google’ın oluşturuğu, YouTube’un çocuklar için olan versiyonu YouTube Kids beklenildiği gibi çok kullanılan uygulamalar arasında yer aldı. Fakat YouTube ve Netflix gibi platformları geçmesi durumu sürpriz kıldı.Yayın kategorisinde en çok kullanılan 10 uygulama arasında zirveye YouTube Kids yerleşti.

En Çok Kullanılan 10 Uygulama Belli Oldu! YouTube Kids YouTube’u Geçti!

2020’nin ilk çeyreği için geçtiğimiz günlerde yayınlanan indirme sayılarının ardından, yılın ilk üç ayında en çok kullanılan uygulamaları da listede görebiliyoruz.

Youtube Kids Youtube'u Geçti

Kullanım oranlarında rakiplerini geride bırakmayı başaran uygulama, indirme sayılarına bakıldığında da başarısız değil fakat burada büyük rakiplerinin önüne geçemiyor. Globalde 24.6 milyon indirme sayısına ulaşan aplikasyon; Netflix, YouTube ve Amazon Prime’ın ardından en çok indirilen 4. uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Youtube Kids Youtube'u Geçti

Globalde yayıncılık kategorisinde en çok indirilen uygulama Netflix 59.1 milyon; ikinci uygulama YouTube 39.4 milyon, üçüncü Amazon Prime ise 27.1 milyon indirme rakamlarını yakaladı. Amerika’da Netflix’i geride bırakan Disney Plus ise globalde 7. sırada yer alırken, 17.5 milyon da indirme sayısına ulaştı.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir