Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung Note 20’nin akıllı kalemi olan S Pen hakkında bilgilendirici bir video yayınladı. Yayınlanan videoda ise önemli açıklamalarda bulunan Samsung, yeni S Pen hakkında kullanıcılara ne gibi özellikler sunduğundan bahsediyor. Samsung, 5 Ağustos’ta düzenlediği Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20’yi duyurdu.

Samsung, her yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Note serisi telefonlarında S Pen‘e önemli özellikler ekliyor. Bu yıl da böyle bir durumun gerçekleştiğini söyleyebiliriz. Samsung, yaptığı açıklamalarla da bize bu yeniliklerden bahsediyor.

Samsung’un yaptığı açıklamalara göre Galaxy Note 20’de kullanılan S Pen, 26 ms gecikme süresine sahip. Galaxy Note 20 Ultra’nın gecikme süresi ise 9 ms gibi etkileyici bir değerde karşımıza çıkıyor. Bunun temel nedeni ise Galaxy Note 20 Ultra’nın 120 Hz’lik ekranının S Pen’in performansını artırıyor oluşu. Samsung’un Note serisine eklenen yeni amiral gemileri, adeta gerçek kağıt kalem kullanılırmışçasına bir his veriyor.

Samsung Galaxy Note 20'nin Tüm S Pen Özellikleri Açıklandı

S Pen‘in uygulaması Samsung Notes da önemli iyileştirmeler yapıldı. Bu iyileştirmeler, S Pen‘in daha işlevsel bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Artık çizim yaparken ya da yazı yazarken arka plan değişikliği yapabilen kullanıcılar, ayrıca yenilenen uygulamada önceden hazırlanmış şablonlar kullanabiliyorlar. Ayrıca PDF dosyalarını telefonlarına aktararak düzenleme yapabiliyor ve ses kaydı da ekleyebiliyorlar.

Kullanıcılar, yenilenen Samsung Notes uygulamasıyla sadece PDF dosyalarını içeri aktarmıyorlar. Samsung Notes ile oluşturulan belgeler, PowerPoint ya da Word dosyalarına çevrilebiliyor. Ve bu dosyalar, anlık olarak senkronize ediliyor. Bu da bir belgenin bulunduğu tüm cihazlarınızda anlık olarak değişiklikleri görebiliyorsunuz. Samsung Notes uygulamasının yeni gelişmiş dosya yönetimi özelliğiyle veriler kolaylıkla yönetilebiliyor.

https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-note-20-improved-s-pen-experience/

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

2 Yorum

  • Harika ve güzel bir makale olmuş ellerinize sağlık güzel bir ürün bakalım beğeni olacak mı. Takipteyiz, yeni makalelerinizi bekliyoruz.

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir