Kapatmak için ESC'ye basın

Realme, Mart ayından bu yana yeni Narzo akıllı telefonlarının lansmanını erteliyor, ancak şirket nihayet yeni serilerini açığa çıkarma şansına sahip. Narzo serisi, şirket cihaz için özel bir lansman sayfası hazırladığı için 11 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. Lansman etkinliği 12:30‘da planlandı.

Yeni Realme Narzo sayfası, yeni seriler altında iki cihazın piyasaya sürülmesini de onaylıyor . Narzo 10 ve Narzo 10A Karşılaştırması. Narzo 10‘un orta menzilli bir cihaz olması beklenirken, Narzo 10A bütçe segmentine girebilir. Bu yeni serinin lansmanı ile Realme, Xiaomi’nin en popüler akıllı telefon serisi Redmi’yi hedefliyor gibi görünüyor.

Realme Narzo 10

Realme Narzo Serisi Akıllı Telefonlar Nasıl Olacak?

Fragman her iki cihaz için de birincil kamera kurulumunu gösteriyor. Narzo 10A üçlü kamera kurulumuna sahipken, Narzo 10 dört kamera kurulumuna sahip olacak. Realme, cihazların oyun için tasarlanmış bir yonga setine sahip olacağını iddia ediyor.

İki cihazdan en az biri, şirketin hızlı şarj edeceğini iddia ettiği 5000mAh bataryaya sahip olacak. Cihazların bir damla çentik içermesi bekleniyor. Narzo cihazlarından en az biri, ekran / gövde oranı %89.8 olan 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacak.

Daha önce, cihazların lansmanı 27 Mart’ta yapılacaktı. Daha sonra, şirket lansmanı 21 Nisan’a erteledi, buda olmadı ve şirket koronavirüs nedeniyle lansmanı süresiz olarak ertelemek zorunda kalmıştı.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir