Kapatmak için ESC'ye basın

Android 11’in İlk Beta Sürümü Yayınlandı! Android 11’in ilk betası, Google Pixel akıllı telefonlar için yayınlandı. Eğer Google Pixel akıllı telefonunuz varsa kaçırmayın, direkt indirin. Google Pixel’ın avantajlarından biride güncellemeleri daha erken almasıdır.

Android 11'in İlk Beta Sürümü Yayınlandı!

Bu güncelleme gelmesiyle birlikte yılın Android sürümü hakkında daha fazla ayrıntı ortaya koyuldu. Bir tweet’te, XDA Developers’tan Mishaal Rahman, iki Pixel 4 XL kullanıcısının güncellemeyi aldığını, güç düğmesi menüsü, üç yeni simge şekli ve ana ekranda otomatik olarak oluşturulan uygulama önerileri gibi Android 11 özellikleriyle ilgili yeni ayrıntıları ortaya çıkardığını söyledi.

Google, 2 Haziran’da Android 11 beta sürümünü duyurmayı planladı ancak lansmanını ertelemeye karar verdi. Şirket, “Şimdi kutlama zamanı değil” dedi, doğrudan o zamandan beri küreselleşen polis şiddetiyle ilgili ulusal protestolarla bağlantı kurmadan. Şirket henüz duyuru için yeni bir tarih belirlemedi, bu nedenle bu beta yazılımın ne zaman daha yaygın kullanılabileceği belli değil.

Android 11'in İlk Beta Sürümü Yayınlandı!

Beta yazılımı, Android 11 için geliştirilmekte olan bir dizi özellik ile birlikte geliyor. Geliştiricilerin, uygulamalarının medya kontrollerini bildirim panelinden Hızlı Ayarlar menüsüne taşıyarak diğer bildirimler için yer açması için yeni bir seçenek var. Müzik çalma seçenekleri minimize olarak menünün solunda görünüyor.

Pixel Launcher, beta’nın bir parçası olarak da güncellendi ve Google’ın yazılımının Pixel’in ana ekranının alt satırını uygulama önerileriyle otomatik olarak doldurmasına izin verdi. Bu öneriler daha önce uygulama çekmecesinin en üstünde yer alıyordu, ancak şimdi bunları doğrudan ana ekranınızda yapabilirsiniz. Uygulama simgeleri genellikle daha fazla özelleştirilebilirlik sunan üç yeni simge paketi ile adeta araba gibi biraz makyajlanmış olarak duruyor.

https://www.theverge.com/2020/6/2/21277850/android-11-beta-arrives-early-playback-controls-quick-settings-power-button-menu-app-suggestions

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir