Kapatmak için ESC'ye basın

Xiaomi, fitness gruplarının ürün segmentine giren ilk markalardan biriydi ve şimdi şirket yeni nesil Mi Band 5‘i piyasaya sürerek daha da ileriye götürecek. Fitness bandının en önemli olduğu yerlerde bazı yükseltmeler alması bekleniyor. Şimdilik, cihaz hakkında çok fazla ayrıntı yok, ancak Mi Band 5‘in önemli bir yönü sızdırıldı.

Gizmochina’dan gelen bir rapora göre, Mi Band 5 Tayvan’da onaylandı. Bu özel liste özelliklerden veya özelliklerden bahsetmediğinden, ne bekleyeceğinizi bilmek zordur. Ancak, ekran boyutu 1.2 inç olarak açıklanmıştır.

Mi Band 4‘ün mevcut modeliyle karşılaştırıldığında ekran boyutu oldukça büyük. Mevcut cihazı 0.95 inç OLED ekrana sahip.

Xiaomi Mi Band 5, Daha Büyük Ekran ile Yakında Piyasaya Sürülecek

Geri kalan ayrıntılar şimdilik Xiaomi tarafından gizlenmiş durumda, birkaç pazarda sertifika almışsa cihazı yakında açığa çıkarabilir. Cihaz, küresel olarak piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra Türkiye’de piyasaya sürülebilir.

Ayrıca Xiaomi, crowdfunding platformu üzerinden ‘Mi Robot Vacuum-Mop P‘ için potansiyel alıcılardan sipariş almaya başlamıştı. 10.000 adet teklif verildi (17 Nisan’dan itibaren) ve şu ana kadar bu hedefin yaklaşık %25‘ini karşıladı.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir