Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung’un Galaxy Fold serisi ve piyasaya sürülen Galaxy Z Flip ile katlanabilen telefonunu başarılı bir şekilde piyasaya süren, Xiaomi bir sonraki büyük akıllı telefon trendine, katlanabilen telefonlara yer vermeye hazır görünüyor. Fotoğrafları yazının altında görebilirsiniz.

Çinli akıllı telefon üreticisi, katlanabilir bir akıllı telefon tasarımının patentini aldı. Çin’de katlanabilen telefon patenti alındı. Yeni patentin ilginç yönlerinden biri, özçekimler için ileri ve normal fotoğraflar için geri dönen dört kameralı bir sistemin olması. Birçok akıllı telefon şirketi geçmişte bu mekanizmayı kullanmış olsa da, bu katlanabilir telefonlar için bir ilk olacaktır. GizmoChina, akıllı telefon üreticisi de ahizeyi sergilemek için 48 resim koydu.

Patent görüntüleri çentik veya kesik olmayan esnek yani katlanabilen bir ekran göstermektedir. Telefon ekranı koruyarak içeri doğru katlanır. İkincil bir ekran belirtisi yok ve çene dönen kamera modülü üstte, telefonun baş aşağı bir Moto Razr gibi görünmesini sağlıyor.

Xiaomi, Dört Kameralı Katlanabilir Akıllı Telefon Patenti Aldı
Samsung Galaxy Z Flip

 

Daha önce Xiaomi, başka bir dört arka kamera kurulumuyla çift ekranlı bir akıllı telefonun patentini de almıştı. Patent, birincil ekranın ultra ince çerçeveli ve üstte kulaklık olan diğer telefonlara benzediğini gösteriyor.Yeni Xiaomi patentli telefondaki ikincil ekran, arkadaki dört kamera muhafazası kadar küçük.

Xiaomi, Dört Kameralı Katlanabilir Akıllı Telefon Patenti Aldı

Şirket bu tasarımların patentini almasına rağmen, bu akıllı telefonların çizim tahtasından montaj hatlarına çıkardıklarını garanti etmiyor. Xiaomi yeni tasarımla piyasada satılan bir akıllı telefon başlatmayı planlıyorsa, cihazlardan çok daha fazla sızıntı bekleyebiliriz.

Xiaomi, Dört Kameralı Katlanabilir Akıllı Telefon Patenti Aldı

Xiaomi katlanabilen telefonu için aldığı patent görüntüleri bu şekilde.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/xiaomi-files-patent-for-foldable-smartphone-with-rotating-quad-camera-11590220029147.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir