Kapatmak için ESC'ye basın

Xiaomi, iki ay önce Hindistan’da Redmi Note 9 serisini piyasaya sürdü. Yeni Redmi Note 9 Avrupa’da piyasaya sürüldü. Küresel olarak piyasaya sürülen Redmi cihazlarının yanı sıra Çinli şirket, artı olarak Mi Note 10 Lite’ı da piyasaya sürdü.

Redmi Note 9’un başlangıç fiyatı 199$. Cihaz, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,5 inç IPS LCD panel alır. Ekranda ayrıca Gorilla Glass 5 koruması da var. Cihaz ayrıca selfie kamerayı barındırmak için köşede bir yumruk deliği alır. Sızıntıları doğrulayan Redmi Note 9, arka panelde merceklerin altında kapasitif bir parmak izi sensörü ile dörtlü bir kamera kurulumuna da sahip.

Xiaomi Redmi Note 9

Kamerası Nasıl ya da “Kameraları” diyelim

Dörtlü kamera kurulumu f/1.79 diyafram açıklığına sahip birincil 48MP Samsung GM1 lensi ile, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8MP ultra geniş, f/2.4 özellikli 2MP makro lens ve 2MP derinlik sensörüne sahip lens mevcut. Selfie kamerası ise 13MP lens bulunuyor.

Cihaz MediaTek’in Helio G85 tarafından desteklenmektedir. İşlemci iki performans ve altı verimlilik çekirdeği alır. 3GB veya 4GB RAM ile eşleştirilecek. Dahili depolama açısından, alıcı 64GB ve 128GB arasında seçim yapabilir. 4/128 GB varyantı 249$. Redmi Note 9 yeşil, beyaz ve gri renklerde satışa sunulacak.

Xiaomi, ayrıca Avrupa pazarı için Redmi Note 9 Pro Max’e benzer Redmi Note 9S ve Redmi Note 9 Pro’yu piyasaya sürdü. Her iki cihaz da Snapdragon 720G tarafından desteklenmektedir.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/xiaomi-launches-redmi-note-9-globally-details-here-11588314454364.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir