Kapatmak için ESC'ye basın

Xiaomi’nin yan kuruluşu olan Redmi yeni amiral gemisi Redmi K30 Pro modeli için tanıtım hazırlıklarına başladı.

Ülkemizde de kısa süre içerisinde popülaritesi ve kullanıcıları artan Redmi yeni amiral gemisi modeli için geri sayıma geçti. Xiaomi özellikle fiyat/performans cihazları çıkararak kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Bu yüzden Xiaomi Redmi’nin yeni çıkarağı amiral gemisinin F/P olup olmayacağından şüphemiz yok.

Xiaomi Redmi K30 Pro Tanıtım Tarihi Açıklandı

Redmi 2019’un aralık ayında Redmi K30 modelini tanıtmıştı. K30’un tanıtılmasının ardından sıra amiral gemisi modeli olan Redmi K30 Pro’ya geldi.

Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Redmi K30 Pro’nun Snapdragon 865 yonga setiyle gelecek. Kullanıcılara 5G desteği de sunacak olan modelde 120Hz ekran yer alıyor.

Redmi K30 Pro’dan Çentiksiz Tasarım

Ön tarafı tamamen ekran olan telefonda çentiksiz bir tasarım sunuluyor. Selfie kamerası ise pop-up ile kasanın içerisine saklanmış halde.

Redmi ne zaman tanıtılacağı merakla beklenen modeli için tarihi sonunda verdi. Xiaomi Redmi tarafından yapılan açıklamada telefonun 24 Mart’ta düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacağı belirtildi. Tanıtımdan sonra satışa başlanabilir. Muhtemelen etkinlik koronavirüs salgınından dolayı online olarak yapılacaktır.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir