Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung’un Ağustos ayına kadar Galaxy Note 20‘yi duyurmasını beklenmiyor, ancak yeni bir reklamda Samsung Galaxy Note 20 veya Samsung Galaxy Note 30 için bir vizyon göstermiş olabilir.

Samsung Galaxy Note 20

Aşağıda görebileceğiniz reklam, Samsung’un bir kliması içindir ancak videonun 55. saniyesinde, Samsung Galaxy Note 10‘a benzer açısal bir tasarıma sahip bir akıllı telefon gösteriliyor, bu telefonun hangi model olduğunu belirten bir yazı yok ama reklamdaki telefon modeline bakınca ya sürgülü kamera ya da ekran içinde gizli kamera olacağını düşündürüyor.

Samsung’un bu tasarımı ilk kez gösterişi değil. Son zamanlarda, web sitelerinden birinde benzer görünümlü bir telefonun görüntüsünü gösterdi.

Ama çok heyecanlandırmayalım sizi, bu muhtemelen Samsung Galaxy Note 20 değil. Şirketin, piyasaya sürülmeden önce bu telefona bu kadar net bir şekilde bakması pek olası değil ve Samsung’un ekran içi kamera teknolojisi üzerinde çalışırken henüz hazır olmadığına dair söylentiler var.

Bununla birlikte, Samsung’un görünüşte teknoloji üzerinde çalıştığı ve pop-up kameralarla deneme yaptığı göz önüne alındığında, bunun Galaxy Note 20 olduğunu tamamen göz ardı edemeyiz. Yani telefonun böyle olması için bir ihtimal var diyebiliriz.

Muhtemelen bu genel bir telefon olsa da, Samsung’un akıllı telefonlarının gelecekte nasıl görünmesini istediğine dair bir vizyon. Hem Samsung’un hem de diğer birçok üreticinin, çerçeveleri ve görünür ön kameraları küçültmek ve ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yaptığı açıktır, bu nedenle reklamdaki telefon, Samsung Galaxy Note 30‘un görünüşü olması için çok uzak olmayabilir.

https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-20-might-have-been-shown-by-samsung-with-a-big-new-feature

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir