Kapatmak için ESC'ye basın

Google Pixel 4a’nın ne zaman çıkacağı konusunda halen belli değil, ancak yeni bir sızıntı telefonun arka kamerasının neler yapabileceğini gösterdi.

TecnoLike Plus adlı bir teknoloji YouTube kanalı, telefonun bir versiyonunun açıldığını, yani kullanıldığını iddia ediyor.

Mart ayında Pixel 4a inceleme videosunu sızdıran kaynakla aynı kaynak. Ve şimdi bize kameranın neler yapabileceğini gösteriyorlar, kanalın kurucusu tarafından paylaşılan aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.

Google Pixel 4a ve Redmi Note 7‘de çekilen çekimlerin yanında iki kamera örneği görebilirsiniz. Tweet ayrıca telefonun, geçmişte diğer sızıntılardan gördüklerimizle eşleşen 12MP kameraya sahip olacağını iddia ediyor.

Bu iki örneğe bakıldığında, daha düşük megapiksel Google Pixel 4a, Redmi‘den daha iyi performans gösteriyor gibi görünüyor. Düşük ışıklı görüntü önemli ölçüde daha iyi görünür ve renkler her iki Pixel 4a örneğinde de daha iyi görünür.

Burada hatırlamamız gereken şey, bu görüntülerin bile orijinal yani cihaza ait olduğunu varsayarsak, bu erken bir donanımdır yani bu yüzden cihazın son üreteceği kamera vs. bu olmayacaktır. Ayrıca lansmandan önce yazılım değişiklikleri olması da muhtemeldir.

Bununla birlikte, bu Pixel 4a’nın arka kamerası için iyi bir başlangıç. Google Piksel 3a yani umarım şirketin yaklaşan ahize ile bu çoğaltabilir, uygun fiyatlı akıllı telefon en iyi kameralardan birini sağladı.

Önceki sızıntı kaynağından yani 9to5Google’dan sızıntılar, telefonun 6GB RAM’e sahip bir Qualcomm Snapdragon 730 yonga seti ile güçlendirilmesini iddia etti ve 2340×1080 çözünürlüğe sahip 5.81 inç ekrana sahip olduğu düşünülüyor.

Google Pixel 4a

https://www.techradar.com/news/google-pixel-4a-camera-samples-are-here-even-before-the-phone-is-announced

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir