Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung Galaxy Tab S7‘nin 2020‘nin sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor ve Samsung’a Apple’ın saltanatını en popüler tablet üreticisi olarak devirmek için bir şans daha veriyor.

2019’dan Galaxy Tab S6’yı başaran Samsung Galaxy Tab S7, Samsung’un 2020 için en iyi tableti olacak ve Galaxy Tab S6 Lite’ın ve yıl boyunca piyasaya sürülen Galaxy Tab A cihazlarının üzerinde olacak. Bazı söylentilerin tabletin Galaxy Tab S20 olarak adlandırılacağını öne sürdüğünü belirtmek gerekir, bu da tabletleri Samsung Galaxy S20 telefon isimlendirilebilir, ancak bu tartışmalıdır.

Apple’ın premium tableti, en son olarak iPad Pro 2020, şu anda mevcut olan en iyi tabletler olarak kabul ediliyor ve teknoloji devine tablet pazarının en üst noktasında sağlam bir saltanat sağlıyor. Ancak Galaxy Tab S7, Samsung’a liderlik etme konusunda bir şans daha verebilir.

Samsung Galaxy Tab S7 ile ilgili olarak aşağıda listelediğimiz birkaç sızıntıyı duyduk, ancak hala neler olabileceği hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Bu arada, yeni cihazda görmek istediğimiz özelliklerin bir istek listesini de hazırladık.

Samsung Galaxy Tab S7 Fiyat ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy Tab S7’nin Ağustos 2020‘de, Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte veya hemen önce piyasaya sürüleceğini duyduk.

Henüz piyasaya sürülme tarihi hakkında bir ipucu bile yoktu ve dünyadaki üretim hatlarını etkileyen koronavirüs pandemisi ile ürünler lansman etkinliğinden bir süre sonra satın alınabilir. Bu, diğer telefonların arasında iPhone 12 ile ilgili olduğu söyleniyor ve Galaxy Tab’ın bundan önce gelmesi bekleniyor.

Fiyat açısından, şu ana kadar hiçbir şey duymadık, ancak tahminlerde bulunabiliriz. Samsung Galaxy Tab S6, en düşük depolama seçeneği için 649$ ve 729$ fiyatla kablosuz ve LTE bağlantısına sahip. Tab S7 kesinlikle bundan daha ucuz olmayacak.

Samsung Galaxy Tab S7, 5G bağlantısının yanı sıra Tab S6’ya daha büyük bir ekrana sahip olacak ve bu sadece duyduğumuz söylentiler – yeni slate’in fiyatı yükselten birçok yeni özelliğe sahip olabileceği anlaşılıyor biraz da, bu yüzden onu Tab S6’dan çok daha fazlası için perakende olarak görmeyi bekleriz.

Haberler, Söylentiler ve Sızıntılar

Samsung Galaxy Tab S7’nin şimdiye kadarki en büyük sızıntılarından biri (kelimenin tam anlamıyla), tabletin Tab S6’dan daha büyük olabileceği ve aynı zamanda birden fazla boyutta olacağı. Görünüşe göre, tableti son zamanlarda iPad Pro nesillerinin 11 veya 12.9 inç’ine merakla benzeyen 11 veya 12.4 inç boyutlarında alabileceksiniz.

Aynı zamanda, 12.4 inç Galaxy Tab S7‘den dahili olarak Tab S7 Plus olarak bahsediliyor gibi görünüyor, ancak Galaxy S20’nin S20 Plus için ayrı bir cihaz mı yoksa boyut açısından sadece farklı mı olacağı belli değil.

Bir başka büyük sızıntı, belirli bir varyantı satın alırsanız, en yüksek hızlar ve güvenilirlik ile yeni nesil bağlantı sağlayarak belirli kullanıcı türleri için kesinlikle yararlı olacak Samsung Galaxy Tab S7‘nin 5G uyumlu olacağını öne sürdü.

Bu sızıntı aynı zamanda tabletin, Samsung’un tabletleriyle emsalli olmasını beklediğimiz S Pen stylus ile geleceğini söylüyor, ancak yine de duymak güzel.

İsmi Nasıl Olacak? Tab S7’mi Tab S20’mi?

İsmi aslında bazı söylentilere göre Samsung Galaxy Tab S7 yerine Samsung Galaxy Tab S20 olacak deniliyordu. Ama şu an için resmi bir açıklama yok o yüzden Tab S7 diyebiliriz.

Samsung Galaxy Tab S7 Sızıntılar ve Haberler

Neler Bekleniyor?

Daha fazla Samsung Galaxy Tab S7 sızıntısı ve söylenti gelmeden önce kısa bir istek listesi bulduk; yeni premium Android tablette görmek istediğimiz şey bu.

1. Daha İyi Tablet Yazılımı

Apple’ın tabletlerinin alanındaki en iyi özelliklerinden biri işletim sistemleridir: çoğu insan, iPad’ler için özel olarak oluşturulan iPadOS’u, daha çok akıllı telefonlar için tasarlanmış Android’den daha kullanışlı bulur.

iPadOS daha akıcı bir navigasyona, bazı yan panel araçlarına ve kullanımı daha kolay bir kullanıcı arayüzüne sahiptir ve MacOS sepet özelliği bazı kullanıcılar için de yararlıdır. Buna karşılık, Android bir tableti büyük bir akıllı telefon gibi hissettiriyor.

Google, tabletlerde iyi çalışan bir Android dalı oluşturacak olsaydı, nihayet iPad’lerin hem Samsung Galaxy Tab S7 hem de bu tür diğer cihazlardan gerçek bir rekabeti olacaktı.

2. 120Hz Ekran

Samsung’un kendi Galaxy S20 serisi de dahil olmak üzere 2020’de birçok amiral gemisi akıllı telefonda 120Hz ekran var. Bu yenileme oranını ifade ediyor, yani ekran ‘standart’ telefonunuzda veya tabletinizde 60 kez yerine saniyede 120 kez güncellenir.

İster 120Hz yenileme hızına sahip ekranlar, ister sosyal medyada geziniyor olun, ister belirli uyumlu oyunlar oynayın, tabletinizi çok sayıda belge veya e-posta görüntülemek için kullanıyorsanız, farkı kesinlikle göreceksiniz.

Teknik olarak iPad Pro tabletler bu özelliğe sahiptir, çünkü ‘ProMotion’ teknolojisi, baktığınız içeriğe uyacak şekilde yenileme hızını otomatik olarak ayarlar, ancak akıllı telefonlarda olduğu gibi manuel olarak ayarlamanın bir yolu yoktur. Bu nedenle Samsung Galaxy Tab S7’nin 120Hz ekrana sahip olması iPad’lerden bir adım önde olacaktı.

Samsung Galaxy Tab S7 Sızıntılar ve Haberler

3. Kulaklık Girişi

Standart tabletinizi şarj olurken kullandığınızı veya harici bir monitöre veya sabit sürücüye takıldığınızı ve çemberlerin kablolu kulaklıkları takamadığınızı düşünün, çünkü 3,5 mm kulaklık jakını düşüren cihazlar için tıpkı takmanız gereken her şey gibi yalnız USB-C bağlantı noktasına güvenmek için.

Elbette, kablosuz kulaklıklara başvurabilirsiniz, ancak bu her zaman bir seçenek değildir. Kablosuz kulaklıklarınız akıllı telefonunuzla eşleştirilmişse bu bir acı olabilir, çünkü anahtarlama cihazları bir güçlük olabilir ve genellikle çaba harcamaya değmez.

Birçok profesyonel veya sıradan kullanıcı, ister harici bir sabit disk, ister video veya şarj cihazını düzenlerseniz kablolu kulaklıklar veya tek başına veya uzun bir yolculukta kablolu kulaklıklar olsun, tabletlerine aynı anda birden fazla giriş takılmasını isteyebilir.

Eski ve belirli bütçe seçeneklerine sahip tabletler gibi 3,5 mm’lik bir kulaklık jakı olsaydı, diğer bazı üst düzey tabletlerin sunmadığı çok yönlülüğe sahip olursunuz.

4. Geliştirilmiş Ön Kamera

Akıllı telefonlarda olduğu gibi, tabletlerin daha yeni sürümleri, Samsung Galaxy Tab S6’nın iki üst özelliğiyle daha iyi arka kameralara sahip olma eğilimindedir, ancak iyi ön kameralar istemenizin birçok nedeni vardır.

Öncelikle, görüntülü görüşme yapıyorsanız (ve iyi bir internete sahipseniz) yüzünüzü daha iyi akış için yüksek çözünürlüklü bir kameraya sahip olmak güzel. Ayrıca, medya veya başka bir video yapımında işiniz varsa, kendilerini filme çekmesi gereken bazı insanlar, kendilerini iyi bir çözünürlükte yakalamalarını sağlayan ön kameradan keyif alacaktır.

Samsung Galaxy Tab S7‘nin daha iyi bir ön kameraya, belki de 12MP veya daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olduğunu görmek istiyoruz, böylece akıllı telefonlarla rekabet eden fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.

5. Çok Yüksek Dahili Depolama

Samsung Galaxy Tab S7 sadece 128GB veya 256GB depolama alanı ile geldi ve bir kart yuvası olsa da, bunun video düzenleyiciler veya yayıncılar gibi genellikle yüzlerce kişiye sahip olabilen belirli kullanıcı türleri için yeterli olmadığını iddia ediyoruz.

Bazen her yerde yanınızda harici bir depolama çözümü almak uygun olmayabilir, özellikle harici güç gerektiren veya büyük olanlar ve kartlar aynı anda çok fazla veri tutabilir.

İPad Pro modellerinde 1 TB seçenekleri bulunduğundan, bunu Samsung Galaxy Tab S7’de görmek güzel olurdu, bu nedenle 1 TB veya 512 GB’lık bir sürüm olması, iş yapmak isteyen ve aynı zamanda filmleri, müzikleri veya oyunları indirerek depolamanız size yeterli olacaktır.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir