Kapatmak için ESC'ye basın

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, orta segmentte bulunan yeni model Y50’yi tanıttı. Hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh bataryasıyla dikkat çeken cihaz, arkada dört kamera barındırıyor. Vivo Y50’nin kullanıcılara neler sunduğuna bir göz atalım. Son yıllarda piyasaya sürdüğü yenilikçi akıllı telefonlarıyla pazardaki en dikkat çekici markalardan biri haline gelen Vivo, Kamboçya’da yeni modelini tanıttı. Vivo Y50 adlı akıllı telefon, Güneydoğu Asya’daki kullanıcılar için ön siparişe açık. Vivo Cambodia’nın resmi Facebook sayfasına göre, ön siparişler 11 Nisan’a kadar sürecek. Vivo Y50’nin bazı önemli özellikleri sosyal medyada yapılan paylaşımda açıklandı, ancak cihazın diğer pazarlara da gelip gelmeyeceği belli değil.

Vivo Y50 Tasarımı

Vivo Y50, son zamanlarda birçok akıllı telefonda gördüğümüz gibi 6.53 inç Full HD + özellikli delikli ekran tasarımı ile birlikte geliyor. 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunan bu ekran Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Cihazın arka kamera kurulumu 13 megapiksel birincil sensör, 120 derece görüş alanına sahip 8 megapiksel geniş açılı lens, 2 megapiksel portre lensi ve 2 megapiksel makro lensi. Facebook’ta paylaşılan fotoğraflarda, arka paneldeki dört kamera kurulumunun yanında bir parmak izi tarayıcısı olduğunu görüyoruz. Vivo Y50’de hangi işlemcinin kullanıldığını bilmiyoruz, ancak beklentiler cihazın Qualcomm Snapdragon 665 yonga setini desteklemesi.

Vivo Y50 Özellikleri ve Fiyatı

8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile satılacak olan akıllı telefon, 18W hızlı şarj desteği sunan 5.000mAh batarya ile güçlendiriliyor. Tasarım açısından çok güzel görünen Vivo Y50’nin özellikleri hakkında bildiklerimiz şimdilik, ancak önümüzdeki haftalarda cihazla ilgili yeni ayrıntıların ortaya çıkacağını öngörüyoruz. Vivo Y50’nin 8GB RAM ve 128GB dahili depolama varyantı için 249 $ ‘lık bir fiyat etiketi belirlendi. Bugün itibariyle başlayan ön sipariş süreci, Güneydoğu Asya’daki kullanıcılar için 11 Nisan’a kadar devam edecek. Cihazın Kamboçya dışındaki diğer pazarlara gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Vivo Y50 Özellikleri:

-Ekran: 6.53 inç full HD + (1080 x 2340 piksel, Corning Gorilla Glass 5)

-Boyut: –

-Ağırlık: –

-Batarya: 5.000mAh (18W hızlı şarj desteği)

-Ön Kamera: –

-Arka Kamera: 13MP + 8MP + 2MP + 2MP

-RAM: 8GB

-Depolama: 128GB

-İşlemci: Snapdragon 665 (Kesin değil)

-Bağlantı: –

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir