Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung Galaxy Note 20 piyasaya sürülme tarihi diğer Note telefonları baz alarak 2020‘nin 3. çeyreğinde olacak, ve bu Galaxy S20 telefonlarının piyasaya sürülmesinden sonra şirketten en çok beklenilecek bir lansmandır.

Samsung Galaxy S20S20 Plus ve S20 Ultra, Samsung’un bu yılın ilk amiral gemisi telefonlarını oluşturuyor ve içinde gösterilen teknolojinin birçoğunun Galaxy Note 20 telefonlarına gelmesini bekliyoruz.

Ocak 2020‘de, Galaxy Note 10‘un Ağustos ayının bütçe versiyonu olan Samsung Galaxy Note 10 Lite’ı, ucuz bir S Pen stylus telefonu alma şansını temsil eden Samsung Galaxy Note 10 Lite’ı da gördük.

Bu nedenle, Galaxy Note 20 Lite’ın potansiyel varlığı, Samsung’unPlus‘ modelinde, Galaxy S20 Ultra’nın 6.9 inçinden daha büyük veya hatta daha büyük olabilen gerçekten üst düzey bir telefon oluşturma fırsatına sahip olduğu anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S20 çıkmadan önce S11 olarak adlandırılmasını bekliyorduk ve bu telefonun şu anda pek mümkün görünmese de Note 11 olmasını bekliyorduk. Bu nedenle bu cihazın ismi Samsung Galaxy Note 20 olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz…

Böylece Samsung Galaxy Note 20 ile ne olacağı hakkında bir fikriniz olabilir, şimdiye kadar duyduğumuz her sızıntıyı topladık. Bunun üzerine, Samsung Galaxy Note 20‘de görmek istediğimiz şeylerin bir istek listesine sahibiz. Ekran kalemi telefonun kimliğinin merkezinde olduğundan, S Pen’in cihazın gerçek bir uzantısı haline geldiğini görmek istiyoruz: devamı fiziksel kontroller, telefondan çıkarmak için daha fazla neden. Ayrıca, yeni bir Exynos 992 yonga setine sahip olduğu söyleniyor.

Birde şöyle bir söylenti mevcut;

Samsung Galaxy Note 20 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 20 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Hattın önceki telefonlarının yıllarının Ağustos veya Eylül aylarında çıktığı göz önüne alındığında, Samsung’un Galaxy Note 20‘yi Ağustos 2020‘de piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Güvenebileceğimiz bir şey, geleceğidir ve bu yıl. Sadece Samsung’un Note telefonlarını her yıl bir döngüde piyasaya sürmesi değil, aynı zamanda şirket 2020‘de yeni bir Note’un olduğunu söyledi.

Maliyet gelince, Note 10, 949$ başlangıç ​​fiyatıyla piyasaya sürüldü, bu yüzden orada bir başlangıç ​​fiyat etiketi veya daha yüksek bir fiyat bekliyoruz. Daha büyük Note 10 Plus 100$ daha pahalı, bu yüzden kaçınılmaz Note 20 Plus için benzer bir fiyat artışı bekliyoruz. Bu fiyat şeması, üst düzey amiral gemisi telefonları için oldukça standart hale geldi.

Samsung’un amiral gemisi telefonlarının tüm ürün yelpazesinde 5G kapasitesiyle gelmesi muhtemeldir – Snapdragon 865 yonga setinin neredeyse tüm 2020 amiral gemisi Android telefonlarının kalbinde olması bekleniyor ve Qualcomm’un yeni yonga setinin 5G modem ile birleşmesi bekleniyor.

Bu, 2020‘de tüm 5G telefonları için bir sorun getiriyor. Note 10 Plus 5G, ABD’de Verizon tarafından 1.299$’a satıldı, bu nedenle Note 20‘nin 5G özellikli sürümünden normalden daha yüksek bir fiyat etiketi bekleriz.

Samsung Galaxy Note 20’yi Beklemeli miyim?

Samsung Galaxy Note 20‘nin piyasaya sürülme tarihi, Ağustos 2020 çıkış tarihi sabit kalırsa hala 3 ay uzaklıktadır, bu nedenle önümüzdeki günlerde, haftalarda yeni bir stylus telefona ihtiyacınız varsa muhtemelen Galaxy Note 10 veya Note 10 Plus’ı düşünmelisiniz.

https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-11

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir