Kapatmak için ESC'ye basın

WhatsApp, neredeyse bir yıldır çoklu cihaz desteği üzerinde çalışıyor ve şirketin nihayet özelliğe (en azından şu an beta sürümünde) yaklaşıyor gibi görünüyor. Adından da anlaşılacağı gibi, yeni özellik kullanıcıların mevcut cihazdan çıkış yapmak zorunda kalmadan farklı cihazlardan WhatsApp’a erişmesine izin veriyor.

Anlık mesajlaşma platformunun lansmanından bu yana, “WhatsApp tek bir cihazda kullanımla sınırlıdır” sözüyle bilinir. Şirket, daha sonra WhatsApp Web desteğini yayınladı, ancak bu özellik yalnızca birincil cihaz internete bağlı olduğunda ve cihazdan kimlik doğrulaması gerektiğinde kullanılabilir.

Son zamanlarda, WABetaInfo, WhatsApp’ın en son beta sürümünde bazı yeni değişiklikleri gördü ve yeni özelliğin ekran görüntülerini paylaştı. Web sitesi, uygulamadaki giriş sayfasının ekran görüntüsünü paylaştı. Fotoğrafta, kullanıcıdan yeni bir cihazda oturum açmasını isteyen uygulamayı gösterir.

Whatsapp Artık Birden Fazla Cihazda Kullanılabilecek

Uygulama ayrıca, veri kullanımı çok ağır olabileceğinden kullanıcının WiFi’ye geçmesini önerir. Cihazın neden yüksek hızlı internet bağlantısına ihtiyacı olduğuna dair bir açıklama yok, ancak muhtemelen sohbet verilerini birincil cihazdan senkronize etmek için WiFi’nizin güçlü olması gerekebilir.

WhatsApp yeni özellik hakkında resmi bir bilgi vermedi, bu nedenle bu yeni özellik kaç ek cihazı destekleyeceğinden emin olamayız. Bununla birlikte, destek iPad’ler de dahil olmak üzere farklı form faktörlerini kapsayabilir. Raporda ayrıca iPad için resmi WhatsApp’ın geliştirilme aşamasında olduğu belirtildi.

Son zamanlarda, WhatsApp resmi olarak uygulamadaki video ve sesli aramaların 8 kişiye kadar destekleneceğini ve 4‘ten iki katına çıkacağını açıkladı. Bu özellik, koronavirüsten dolayı dünyanın dört bir yanında duraksamalar nedeniyle, yüksek talep nedeniyle istikrarlı sürüme getirilmeden önce kısa bir süre beta sürümünde kalmıştı.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/one-whatsapp-account-on-multiple-devices-you-may-soon-get-this-facility-11588232996051.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir