Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung, çalışmalarında yeni bir amiral gemisi tabletine sahip olabilir ve iPad Pro 2020 serisiyle daha iyi rekabet etmesine yardımcı olmak için şirketin bazı değişiklikler yapabileceği anlaşılıyor.

SamMobile’e göre, Samsung Galaxy Tab S7 olarak adlandırılması muhtemel tabletin iki farklı boyut seçeneği mevcut. Bu boyutlar 11 inç ve 12,4 inç, her ikisi de Samsung Galaxy Tab S6’nın 10.5 inç boyutundan daha büyük.

Samsung’un neden bu değişikliği yapacağından emin olmasak da, iPad Pro’nun 11 inç ve 12,9 inç boyutlarında en son modelleri olduğu için bir faktör olduğu görülüyor. Bu aynı zamanda Samsung’un amiral gemisi tabletini iki boyutta ilk kez sunmadığı için inandırıcı bir değişiklik.

Site, Galaxy Tab S7’nin SM-T97x ve SM-T87x model numaraları altında geliştirildiğini ve hem Wi-Fi hem de hücresel sürümler olacağını ekliyor.

Daha Büyük Ekran Daha Büyük Pil Anlamına Gelir

Görünüşe göre bir klavye kapağı aksesuarının yanı sıra gri, mavi ve kahverengi renklerde satılacak ve Tab S6’nın 7.040 mAh’ından daha büyük bir bataryaya, geliştirilmiş kameralara, 5G’ye ve üst düzey yonga setine ve RAM yapılandırmasına sahip olacak. Tabii ki, bunların hiçbiri henüz doğrulanmadı, bu yüzden hepsini bir tutam tuzla alacağız.

Ayrıca, tabletin ne olarak adlandırılacağını da bilmiyoruz, çünkü Galaxy Tab S7 en iyi tahminimiz olsa da, Samsung’un Samsung Galaxy S20 serisi ile uyumlu hale getirmek için Galaxy Tab S20 olarak adlandırması mümkündür.

Samsung Galaxy Tab S6’nın Temmuz 2019’da duyurulduğu gibi, her halükarda oldukça kısa sürede öğrenebiliriz, bu nedenle bu yıl benzer bir program varsayalım, Samsung Galaxy Tab S7 sadece birkaç ay uzakta olabilir. Bununla ilgili daha fazla bir şey duyar duymaz size haber vereceğiz.

https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-tab-s7-could-have-a-bigger-screen-to-rival-the-ipad-pro

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir