Kapatmak için ESC'ye basın

iPhone 12 Pro Max’in RAM ve Depolama Ayrıntıları Benchmark Listesinde Yer Aldı

Apple, 15 Eylül etkinliğinde bazı işletim sistemlerini ve Apple Watch akıllı saatlerini tanıtmış olsa da iPhone 12’yi maalesef Ekim ayına erteledi. Bu yüzden, iPhone 12 serisi halen sızdırılacak bilgilere maruz kalmaya devam ediyor. Sızdırılan yeni bir raporda ise iPhone 12 Pro Max‘in işlemci performansı hakkında bilgi veriliyor. Sızıntıda, iPhone 12 Pro Max’in AnTuTu Benchmark değerleri yer alıyor. Skorun dışında iPhone 12 Pro Max’in iç aksamları gibi bazı kritik sızıntılar yer alıyor.

iPhone 12 Pro Max'in RAM ve Depolama Ayrıntıları Benchmark Listesinde Yer Aldı

Sızdırılan bilgilere göre, iPhone 12 Pro Max, 6 GB RAM ile geleceği görülüyor. 6 GB RAM’li iPhone 12 Pro Max’e 128 GB depolama kapasitesi eşlik ediyor. Apple’ın Pro ve Pro Max modelleri aynı RAM boyutu ile geldiğinden iPhone 12 Pro‘nun da aynı RAM kapasitesiyle gelebileceğini söyleyebiliriz. iPhone 12 Pro Max, Apple’ın 16 Eylül’deki “Time Flies” etkinliğinde tanıtılan A14 Bionic yonga setinden gücünü alacak. Bu arada bunu da ekleyelim, daha ucuz olan varyantlarda iPhone Pro Max’teki 6 GB RAM yerine, daha az RAM boyutuyla gelebilir.

iPhone 12 Pro Max'in RAM ve Depolama Ayrıntıları Benchmark Listesinde Yer Aldı

Yeni iPhone’ların tanıtım tarihi halen gizli, ancak Apple’ın yakın zamanda tanıtım tarihini açıklaması bekleniyor. Ek olarak iPhone 12 serisi cihazların daha endüstriyel tasarıma sahip olacak.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/apple-iphone-12-pro-max-ram-storage-details-leaked-in-benchmark-listing-11600445251436.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir