Kapatmak için ESC'ye basın

Realme, yeni akıllı telefon serisi olan Narzo’nun Mart ayında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı ancak şirket, hükümetin Covid-19 salgını nedeniyle 25 Mart’tan sonra süresiz olarak erteledi. Şimdi şirket, kilitlenmenin kaldırılmasını beklememeye karar verdi ve seriyi 21 Nisan’da çevrimiçi başlatmayı planladı.

Realme Hindistan CEO’su Madhav Sheth, “Arkadaşlar, işte beklediğiniz haberler geliyor! #RealmeNarzo geri döndü, bu yüzden #FeelThePower’a hazır olun! 21 Nisan’da saat 12:30’da çevrimiçi video akışını izleyin.”

Realme Narzo Serisi

Canlı etkinlik, şirketin sosyal medya platformları ve hatta resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak.

Realme’nin yeni akıllı telefon serisinin, rekabetçi bir segment olan orta seviye ve bütçe segmentine girmesi bekleniyor.

Şirketin 21 Nisan’da canlı yayın sırasında iki cihazı tanıtması bekleniyor. Narzo serisi, Narzo 10 ve Narzo 10A ile birlikte gelecek. Narzo 10‘un orta seviye segmentte fiyatlandırılması, Narzo 10A’nın ise bütçe bölümünde fiyatlandırılması bekleniyor.

Özellikler açısından, Realme Narzo 10’un arka tarafta dört kameralı bir kurulumla gelmesi bekleniyor, Narzo 10A’da ise üç kameralı bir modül bulunacak.

Akıllı telefonların 6.5 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor ve büyük bir 5.000 mAh pil ile desteklenecek.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir