Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung, en son Galaxy Note 20 serisi ile piyasayı hareket ettirdikten sonra, şimdi de orta segment için 7.000 mAh bataryalı Galaxy M51 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda ise paylaşılan raporlarla beraber Galaxy M51’in bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre, söz konusu uygun fiyatlı telefonun, 25 watt hızlı şarj destekli 7.000 mAh boyutundaki bir bataryadan besleneceği belirtiliyor. Bunun haricinde ise 6.67 inç boyutundaki AMOLED ekranı üzerine kurulacağı ifade edilen telefonun, 64 Megapiksel ana kameraya sahip olan dörtlü arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor.


Samsung, 7.000 mAh Bataryalı Galaxy M51 Piyasaya Çıkaracak


Donanım tarafına geçecek olursak Snapdragon 730 işlemcisine sahip olacağı, aynı zamanda 8 GB RAM ile geleceği ifade ediliyor. Bunun dışında şimdilik Samsung’un yeni nesil telefonun ne zaman lanse edileceği bilinmiyor. Ancak Samsung’a yakınlığıyla bilinen kaynaklara göre söyleyecek olursak, bahsi geçen 7.000 mAh bataryalı telefonun Ağustos sonunda veya Eylül ayının başında lanse edileceği tahmin ediliyor.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir