Kapatmak için ESC'ye basın

OnePlus 8 piyasaya sunuldu ve şirket resmi olarak yeni amiral gemisini yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladı. Yeni akıllı telefon, şirketin yeni nesil OnePlus amiral gemisinden ne bekleyebileceğimiz hakkında iyi bir fikir veren bir videoda bile ortaya çıktı.

Oneplus kurucusu ve CEO’su Pete Lau, yeni telefon hakkında da geleceği yeni renge kadar birçok bilgi yayınladı.

Şirketin yayınladığı tanıtım videosunda OnePlus 8’in tüm yeni Glacial Green renginde eskizleri ve sunumları ortaya çıktı. Pete Lau yeni cihazdaki dokuyu tarif etmeye devam etti. Yaklaşan amiral gemisinde aynı yüzeyini koruyacaklarını, ancak daha iyi ergonomiyle olacağını iddia etti.

Lau’nun yazısı, “OnePlus 8 serisinde, beşinci nesil mat buzlu camı yeni bir üretim süreci kullanarak başarmayı başardık. Bana göre, bu OnePlus’ın bugüne kadarki en iyi CMF [renk, malzeme, kaplama]. Tıpkı bende olduğu gibi ona dokunan herkesi hayrete düşürecek ve etkileyecek.”

OnePlus, OnePlus 8 Pro ile birlikte OnePlus 8’i piyasaya sürecek. Cihazların amiral gemisi özelliklerine sahip olması bekleniyor. Bu sefer OnePlus teknik özelliklerle bütünleşecek. Şirket, ilk kez cihazlarında kablosuz şarj sağlayacaktır. Kablosuz şarj hızının, mevcut nesil OnePlus kablolu şarj cihazlarının sağladığı hızla eşit olan 30W olacağını iddia ettiler. Akıllı telefon ayrıca OnePlus için bir ilk olan toz ve su geçirmezlik için bir IP sertifikası alacak.

Bu değişiklikler telefonları Samsung ve Apple’ın diğer yüksek kaliteli premium akıllı telefonlarıyla neredeyse eşit hale getirirken, fiyatın da önemli bir zam alması bekleniyor. Yeni seri 14 Nisan’da vizyona girecek.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir