Kapatmak için ESC'ye basın

Google Pixel 4A çok sızdırılmış ancak telefon henüz lansman tarihi almamış. Ancak bu, cihazın fiyat gibi önemli yönleri hakkında bilgi almamızı engellemez. Google Pixel 4A, başlangıçta fiyat yönünden iPhone SE 2020‘ye karşı boyuna sabitleniyordu. Cihazın temel varyant için 399 dolardan başlaması bekleniyordu. Ancak, yeni sızıntılar iPhone SE 2020‘den daha ucuz olabileceğini gösteriyor.

9to5Google’a göre şirket, Pixel 4A’nın temel varyantını 299$ fiyatla piyasaya sürecek. Ancak, bu 64GB dahili depolama ile gelen varyant olacaktır. Oyun alanını dengelemek için Pixel 4A’nın 128GB varyantını iPhone SE 2020 (128GB dahili depolama) temel varyantı ile karşılaştırabiliriz. Sızıntıya göre, Pixel 4A bu varyantta iPhone SE 2020‘yi de alt üst edebilecek. Pixel’in 128GB’lık varyantının 349$ fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Google Pixel 4A, iPhone SE 2020'den Ucuz Olacak

Lansman dikkate alındığında, şirketin cihazı 22 Mayıs’tan önce başlatması bekleniyordu. Alman web sitesi Caschys Blog tarafından erişilen Vodafone Almanya’nın dahili belgeleri, Pixel 4a’nın 22 Mayıs’tan itibaren ülkede satışa çıkacağını ortaya koydu.

Cihazın birincil kamera boyunca 12MP çözünürlüğe sahip bir Snapdragon 730 yonga setine sahip olması bekleniyor. Ekranın Full HD+ çözünürlüğe sahip 5.81 inç OLED birimi olması bekleniyor. Ekranın ayrıca 8MP selfie kamera için bir kesime sahip olması bekleniyor.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir