Kapatmak için ESC'ye basın

Apple geçtiğimiz hafta iPhone SE 2020’yi piyasaya sürdü ve hem iOS hem de Android hayranlarını şaşırttı. Ton sızıntıları sayesinde bizleri pek şaşırtmadı, ancak piyasaya sürüldüğü fiyat noktası şaşırttı (en azından ABD’de). Cihaz baz varyantı için ABD’de 399$ (Türkiye’de 5299 TL’den başlıyor) başlattı. Şimdi yeni bir rapor, Apple’ın daha fazla cihaza sahip olduğunu gösteriyor ve yakında Cupertino teknoloji devinden başka bir lansmana tanık olabiliriz.

Ünlü bir teknoloji analisti olan Jon Prosser, bu yeni cihaza biraz ışık tuttu. Prosser, bir tweet’te yakında iPhone SE Plus hakkında bazı haberler alacağını iddia etti. Henüz bir açıklama yok, ancak şirketin iPhone SE Plus 2020 yani iPhone SE 2020‘nin daha büyük bir sürümünü ortaya koyması mümkün.

Yeni iPhone SE 2020, Apple logosunun merkezi konumlandırması dışında iPhone 8 ile neredeyse aynı. Apple’ın geçen hafta lansman sonrasında iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın satışını durdurduğunu düşünürsek, iPhone 8 Plus’a da daha büyük bir alternatif olduğunu varsayabiliriz. Bununla ilgili resmi bir teaser (tanıtım) şu anlık yok.

Şirket iPhone SE Plus’ı piyasaya sürmeye karar verirse, iPhone SE’deki tek kamerayla karşılaştırıldığında çift kamera kurulumuna sahip olacak. Ekran ayrıca 4.7 inçten 5.5 inç’e yükseltilecek. Bununla birlikte, en büyük benzerlik, şirketin amiral gemisi olan üst benekli iPhone 11 Pro Max’te de bulunan A13 Bionic çipi olacak.

Apple’ın 2020 yılındaki amiral gemisi de sızdırıldı. Popüler YouTuber, EverythingApplePro, cihazın CAD renderlarına başladı ve aynı 3D modelini yazdırmaya devam etti. Sızan şemalara göre, cihaz yakın zamanda başlatılan iPad Pro’nun tasarım dilini takip ediyor gibi görünüyor.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/apple-iphone-se-plus-2020-may-also-be-in-the-making-11587271234504.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir