Kapatmak için ESC'ye basın

Orta segmentteki ürün gamını bu aralar çok duyuran Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy M51 modelini tanıttı. 7.000 mAh’lik devasa batarya kapasitesi ile kullanıcıların merakla beklediği cihazın daha önce pek çok sızıntı bilgiler ortaya çıkmıştı. Cihazın tanıtılması ile beraber çok merak edilen fiyatı ve özellikleri böylece ortaya çıkmış oldu.

Samsung Galaxy M51 Özellikleri ve Fiyatı

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy M51 hakkında bilgilere buradaki yazımızda bolca değinmiştik. Pek çok alternatifi bulunan orta seviye akıllı telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Uzun zamandır 7.000 mAh bataryasıyla haberlere konu olan Samsung Galaxy M51, tanıtıldı. Tanıtım sonrasında cihazın tüm özellikleri belli oldu. 11 Eylül günü tüketicilere sunulması beklenen akıllı telefon gücünü Snapdragon 730G yonga setiyle alıyor. Akıllı telefonun diğer özelliklerine gelecek olursak 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olduğunu da belirtelim.

Samsung Galaxy M51 Özellikleri ve Fiyatı Nedir?

Samsung Galaxy M51’in ön plandaki özelliği ise 7.000 mAh’lik devasa batarya kapasitesi. Bu bataryaya 25W hızlı şarj desteğinin veriliyor olması da kullanıcıları memnun edecek türden. Arka tarafında dörtlü kamera kurulumu ile gelen telefon, arka tarafta 64MP ana kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera, 5MP portre ve 5MP makro kameraya ev sahipliği yapıyor. Ön tarafta adeta ekran içinde gibi görünen ise 32MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor.

6.7 inç büyüklüğünde olan AMOLED ekran paneli ile gelen Galaxy M51, kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak. Cihazın Avrupa fiyatı ise 360 Euro olacak.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir