Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung, düzenlediği bir etkinlikle yeni akıllı telefonu Galaxy A21s’i piyasaya sundu. Giriş-orta seviye bir telefon olarak sunulan Galaxy A21s, 5.000 mAh bataryası ve dörtlü kamera kurulumu ile dikkatleri üzerine topluyor.

Samsung, yeni bir akıllı telefon modelini daha tüketicilerle buluşturdu. Galaxy A21s olarak isimlendirilen cihaz, tüketicilere oldukça dikkat çekici bir özelliklere sahip giriş-orta seviye telefon vadediyor. 

Samsung’un yeni akıllı telefon modeli tam 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü delikli bir ekrana sahip. Cihaz, 4/6 GB’lık RAM seçeneklerine ve 64 GB depolama alanına sahip. Ayrıca bu akıllı telefon, 8 çekirdekli bir işlemci olan Exynos 850’den güç alıyor.

Samsung Galaxy A21s’in arka kısmında dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Bu kamera kurulumunda 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik kamerası ve 2 MP de makro kamera yer alıyor. Telefonun delikli ekranında yer alan ön kamera ise tüketicilere 13 MP çözünürlük sunuyor. Ayrıca bu telefonun arkasına yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu da bulunuyor.

Samsung’un yeni giriş-orta seviye telefonu, Android 10 tabanlı One UI 2.0 ile çalışıyor. MicroSD desteğine de sahip olan cihaz, 512 GB’ye kadar sunduğu destekle tüketicilerin depolama sorunu yaşamasının önüne geçmiş oluyor. Ayrıca 5.000 mAh kapasiteli de bir bataryası bulunan Galaxy A21s, tüketicilere 15 watt hızlı şarj desteği sağlıyor.

Samsung, Yeni Telefonu Galaxy A21s’i Piyasaya Sundu

https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-a21s-ozellikleri-h92498.html

Yazar Hakkında

Ece

Yazarın toplam yazısı:

5

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir