Kapatmak için ESC'ye basın

Tır simulasyonu deyince aklımıza gelen Euro Truck Simulator 2’nin Road to the Black Sea DLC’sinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Oyuncular sonunda ETS 2 Türkiye haritası DLC’sine kavuşuyor.

Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası: Road to the Black Sea

Türk oyuncuların uzun zamandır beklediği DLC sonunda geliyor. 2012’den bu yana sevilerek oynanan tır simülasyonu Euro Truck Simulator 2, DLC paketleriyle Dünya haritasına ulaşma hedefine yaklaşıyor. Avrupa’nın merkeziyle birlikte İskandinav ülkeleri, Fransa ve İtalya DLC’leri yayınlayan geliştirici SCS Software, doğu ülkeleri için de çalışmayı sürdürüyor. En son Baltık ülkelerini içeren DLC’yi yayınlayan şirket şimdi de ETS 2 Türkiye, Bulgaristan ve Romanya’yı haritasına ekledi.

ETS 2 Road to the Black Sea DLC fragmanını yayınlayan firma, yeni DLC’nin çıkış tarihini açıkladı. Euro Truck Simulator 2 Road to the Black Sea 5 Aralık’ta satışa çıkacak. Fiyat bilgisi de 17,99 dolar, 17,99 euro ve 13,49 pound olarak açıklandı. Türkiye fiyatı 5 Aralık’ta çıkışla beraber belli olacak. DLC’nin Türkiye’deki satış fiyatının 39 TL olması bekleniyor.

Yeni DLC ile birlikte gelen yenilikler ise;

-10.000 km’den fazla sürülebilir yeni yol,

-Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’nin Avrupa yakası,

-11 yeni yük alma ve boşaltma alanı,

-20 büyük şehir, kasaba ve köy,

-Yeni 3 boyutlu varlıklar,

-İklime bağlı bitki örtüsü,

-Yerel trenler, tramvaylar ve trafik,

-Kontrollerin olduğu sınır geçişleri,

-Dunaj Nehri geçiş feribotu,

-Şehirlerin simgeleri,

-Karadeniz bölgesine ait başarımlar.

Ayrıca oyuncuların beklediği İstanbul’daki kıtalar arası geçiş oyunda bulunmayabilir. Çünkü DLC açıklama sayfasında “Türkiye’nin Avrupa yakası” ifadesiyle İstanbul Anadolu yakasının oyuna eklenmediği anlaşılıyor. Özellikle yabancı oyuncular Boğaziçi’ni geçerek Asya’ya geçiş yapmak istiyordu.

ETS 2 ROAD TO THE BLACK SEA VİDEOSU:

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir