Kapatmak için ESC'ye basın

Steam Laboratuvarı’na eklenen yeni arama sistemi, daha çeşitli oyunlar sunmakta ve oyunlara daha kolay ulaşabiliyoruz.

Steam’de popüler oyunlar dışında başka bir oyun oynayacaksanız araştırmak için biraz vakit ayırmanız gerekiyor. İşte bu yüzden Steam, oyun keşfetmeyi kolaylaştırmak adına yenilikler yapmaya başladı. Her yıl binlerce yeni oyunun eklendiği Steam’de artık oyun aramak kolay hâle geliyor.

Valve, Steam için yeni fikirler geliştirse de sunduğu fikirler için kullanıcılarından değerlendirme istiyor. Şirket, böylece neyin iyi neyin kötü olduğunu kitlenin kendisinden öğrenecek. Ayrıca kullanıcılar ve oyun yapımcıları da Valve’ın oyun dağıtım mecrası olan Steam’i geliştirmeye çalıştığını düşünecekler ve aktif bir şekilde kullanmaya devam edecekler.

Valve, Steam Laboratuvarı özelliğini tüm kullanıcılarına açık hâle getirdi. Oyun arayan kullanıcıların karşısına daha çeşitli oyunlar çıkarmak için yapılan deneyin adını “Arama” olarak belirlenmiş.

Standart arama özelliğinin daha gelişmiş hali olan Arama deneyini denemek için Steam’in Mağaza sekmesinde üst kısımda yer alan Steam Laboratuvarı‘nı seçmeniz gerekiyor. Ardından karşınıza çıkan deneylerden istediğinizi deneyimleyebilir ve Steam’e geri bildirim yapabilirsiniz.

Steam Search

Arama özelliğini tekrar standart haline geri getirmek istiyorsanız arama kısmında üst tarafta bulunan “BOO-O!” yazısının yanında yer alan “Leave the experiment” yazısına tıklamanız yeterli olacaktır. Üst kısımda yer alan “YAY!” yazının yanındaki “Join the Discussions” yazısına tıkladığınız zaman ise deneylere geri bildirim yapılan bir sayfaya yönlendirileceksiniz.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir