Kapatmak için ESC'ye basın

Bu makalemizde, Apple One Nedir? Apple One’ın Fiyatı Nedir? Apple One Neleri Kapsıyor? gibi soruların cevabını bulacağız.


Apple One Nedir?

Amerika merkezli şirket Apple, Time Flies etkinliğinde yeni bir abonelik modeli olan Apple One‘ın tanıtımını yaptı. Apple One, Apple’ın uygulamaları için daha uygun fiyatlı abonelik paketleri sunuyor. Bu uygulamaları sayacak olursak, Apple Music, Apple Cloud, Apple TV, Apple Arcade, Apple Fitness ve Apple News öne çıkan uygulamalar olmak üzere, artık Apple kullanıcıları için tamamen erişilebilir olacak.

Apple One Nedir? Apple One Fiyatı Ne Kadar?

Apple One’ın Fiyatı Ne Kadar?

Yeni bir sisteme geçen şirket, Apple One sayesinde bazı servislerini tek bir yer toplamış oldu. Bu yeni abonelik servisi 3 ayrı paketten oluşuyor. Bu paketler temel seviyeden en kapsamlı seviyelere kadar ilerliyor. Paketleri sıralayacak olursak;

  • Individual (Bireysel) paket,
  • Family (Aile) paket,
  • Premier paket

Apple One için açıklanan en temel paket olan Individual (Bireysel) paketi içerisinde bulunanlar;

  • Apple TV+
  • Apple Music
  • Apple Arcade
  • 50 GB iCloud alanı

Temel paket olan Individual paketinin fiyatı 15 dolar, bu en düşük fiyatlı paket olarak yer alıyor. Family (Aile) paketi ile depolama alanı 200 GB iCloud alanına yükseltip, 6 kişi kullanabilme imkânına sahip olunabilir, fiyatı 20 dolar. Bu pakette yetmezse Premier paketi ile 2 TB iCloud depolamasına sahip olunabilir. 6 kişi kullanabilme imkânı bu pakette de var. Diğer paketlere ek olarak, News+ ve muhtemelen bu yılın sonlarında gelecek Fitness+‘a erişim sağlanabilir, bu paketin fiyatı ise 30 dolar.

Apple One Nedir? Apple One Fiyatı Ne Kadar?

Sizce bu paketler Türkiye’ye geldiğinde ne kadar olur? Peki bu paketler ayrı ayrı almadan, sadece Apple One kullanmak ne kadar faydalı olur, yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Düzenleme: Apple One artık resmi olarak kullanıma sunuldu.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir