Kapatmak için ESC'ye basın

Realme’in yeni akıllı telefon serisinin lansmanı Narzo , yeni bir darbe aldı. Şirket yeni serilerinin lansmanını bir sonraki duyuruya erteledi. Şirket başlangıçta lansmanı 26 Mart’ta başlatmayı planlamıştı, ancak pandemi nedeniyle lansmanı 21 Nisan gibi çok daha ileri bir tarihe itmeye zorlamıştı. Şimdilik ise, Realme lansmanı süresiz olarak ertelemeye karar verdi.

Twitter’da yaptığı açıklamada Realme CEO’su Madhav Sheth, “Hepinizin #realmeNarzo serisini hevesle beklediğini biliyorum, ancak Hükümetin E-ticareti temel olmayanlar için askıya aldığı en son haberler nedeniyle, lansmanı daha ileriye erteliyoruz farkına varmak.”

Şirketin yeni akıllı telefon serisi orta menzil ve bütçe segmentini hedef alacak. Realme, bu yeni alt marka altında iki yeni akıllı telefon piyasaya sürecek. Narzo 10 ve Narzo 10A’nın sırasıyla orta menzil ve bütçe seçeneğinde yer alması bekleniyor.

Şirketten tanıtım yapılan Realme Narzo 10’un dörtlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Realme Narzo 10A ise üçlü kamera lensine sahip olabilir.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir