Kapatmak için ESC'ye basın

Son zamanlarda ikili ilişkiler ve şirket çözümlerine yatırım yapan Microsoft, şirketler ve okullar için geliştirdiği servisi Microsoft Teams’e dosya paylaşımını kolaylaştıracak bir güncelleme getiriyor.

Yeni güncelleme ile birlikte artık Microsoft Teams’te yer alan dokümanları kolaylıkla yeniden paylaşmanızı sağlayacak bir bağlantı desteği gelecek. Bağlantı desteği ile birlikte bu paylaştığınız bağlantının kimler tarafından okunabileceğini, değiştirilebileceğini ayarlayabilirsiniz.

Böyle bir servis epey süredir Google’ın tüm Drive çözümlerinde yer alıyor.

Microsoft Teams’te Gelişmiş Dosya Paylaşımı Nasıl Kullanılır?

Kullanıcılar hali hazırda OneDrive’da bulunan dosyaları erişebildikleri takım ve bilgisayarlardan paylaşabilir. Bir dosyayı paylaşabilmek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir.

  • Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi, Bir kanalda ekle’ye tıklayın (ataç simgesi), Son Kullanılanlar, Takımlara ve Kanallara Gözat, OneDrive veya Bilgisayarımdan Yükle’yi seçin ve ardından paylaşmak istediğiniz dosyayı seçin.
  • Ardından size verilen linki kopyalayın ve mesajlaşma kutusuna yapıştırın. Artık dosya paylaşılmaya hazır.

Microsoft Teams, Gelişmiş Dosya Paylaşımına Sahip Olacak

Kullanıcılar OneDrive’da veya Microsoft Teams’te mevcut kanallarda bir dosyaya göz atarak paylaşım yaptıkları zaman tüm alıcılara kuruluş düzeyinde belirlenen varsayılan izinle erişim sağlanır.

https://pchocasi.com.tr/microsoft-teamse-gelismis-dosya-paylasimi-geliyor-86333/

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir