Kapatmak için ESC'ye basın

Realme yarın saat şirketin üç yeni ürün piyasaya süreceği bir lansman etkinliği düzenliyor . Bu yeni ürünlerle Realme iki yeni ürün segmentine girecek. Şirket Smart TV, Smart Watch ve Realme Buds Air’i piyasaya sürecek.

Lansman etkinliği 26 Mayıs günü Türkiye saati ile 11:30’da yapılacak ve şirket, sosyal medya kollarından canlı olarak yayınlanacak. Lansman etkinliğinden önce, şirketin paylaştığı tanıtımlar sayesinde tüm etkinlikten neler bekleyebileceğimiz konusunda iyi bir fikrimiz var. Şirket, Realme SmartTV, Realme Watch, Realme Buds Air Neo ve 10.000mAh’lik bir güç bankasını piyasaya sürecek.

Realme Smart TV

Şirket, TV’nin çerçevesiz tasarımla geleceğini iddia ediyor. TV ayrıca daha iyi görüntü işleme için Chroma Boost Picture Engine’e sahip olacak. Realme, yeni TV’nin şirketin aynı fiyat segmentindeki ortalama TV’den %20 daha parlak olduğunu iddia ettiği 400 nit parlaklık alacağını iddia ediyor.

Akıllı televizyon şirket alacak bir first-in-segment olan bir 64-bit MediaTek işlemci tarafından güç alacaktır. Dört çekirdekli yonga setine Mali 470 MP3 GPU yardımcı olacak. Şirket tarafından iddia edildiği gibi, bir diğer segmentte ilk olarak 24W çıkış sağlayacak dört TV hoparlörü var.

Realme Smart Watch

Yeni akıllı saat, renkli kayış desteği ile birlikte 1.4 inç renkli dokunmatik ekran alacak. Cihaz bir aktivite izleyiciyle birlikte 7/24 sağlık asistanı alacaktır. Akıllı saat ayrıca müzik çalmayı ve birincil cihazdaki yani telefonunuzdaki kamerayı kontrol edebilecektir.

Realme Buds Air Neo

Realme kablosuz kulaklıklar 13mm bas güçlendirme sürücüsü ile birlikte geliyor. Şirket, kulaklıkların 17 saatlik çalma süresi sunacağını iddia ediyor (kulaklıklar 3 saat pil ömrü ve kasa ile birlikteyken 17 saat pil ömrü).

Bağlantı için, şirket Bluetooth 5.0 kullandığını iddia ediyor. Kulak içi kulaklıklar kırmızı, beyaz ve zeytin yeşili olmak üzere üç renkte sunulacak. Kulaklıklar ayrıca müzik, aramalar ve sesli asistan için dokunmatik kontrol alacaktır.

Realme Powerbank

Şirket ayrıca aynı etkinlikte yeni bir 10.000mAh powerbank tanıtacak. Yeni cihaz, şirketin resmi Twitter hesabında tanıtıldı.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir