Kapatmak için ESC'ye basın

Xiaomi’nin 8 Mayıs’ta yapılması planlanan bir lansman etkinliği var ve Çinli şirketin hayranları için planlanan çeşitli cihazları var. Şirketin amiral gemisi akıllı telefonu Mi 10, etkinlik sırasında başlatılan birincil cihazlardan biri ancak daha fazlası var. Xiaomi’nin Hindistan şefi Manu Kumar Jain, etkinlikte ortaya çıkacak diğer cihazlara yönelik bir dizi tweet paylaştı.

Xiaomi, Google Chromecast ve Amazon Fire TV Stick Rakibini Piyasaya Sürecek

Jain, akıllı olmayan bir TV’yi akıllı hale getirebilecek bir cihaz başlatmayla ilgili bir tanıtım paylaştı. Lansman hakkında bir onay olmamasına rağmen, Mi Box olduğunu tahmin eden tweetler hiçbir şekilde yalanlanmadı. Ülkedeki nüfusun çoğunluğunun evde kaldığı göz önüne alındığında, akıllı bir cihaz sunmak için doğru zaman olacaktır.

Şirket, Mi Box dışında, Realme Buds Air ile doğrudan rekabet gibi görünen TWS kulaklıkları hakkında bir tanıtım yayınladı.

Mi 10, etkinliğin yıldızı olacak. Akıllı telefonun çok daha erken piyasaya sürülmesi planlandı, ancak koronavirüs salgını Xiaomi’nin orijinal programını engelledi. Cihaz, birincil kurulumda büyük bir 108MP sensörlü olacak. Cihaz Snapdragon 865 ile güç alacak ve 6.67 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Mi 10 Pro ise Mi 10’dan çok fazla farkı bulunmayacaktır.

Xiaomi Mi 10

https://www.livemint.com/technology/tech-news/xiaomi-to-launch-amazon-fire-tv-stick-google-chromecast-rival-tomorrow-11588856951099.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir