Kapatmak için ESC'ye basın

Akıllı saatler ve akıllı bilekliklerin hayatımıza girmesiyle birlikte uyku düzenimizi takip eden, hatta kalp atış hızını ölçüp yaktığımız kaloriyi bizimle paylaşan dijital asistanlarımız oldu. Ancak akıllı saat ve bilekliklerle birlikte artık gözlükler de kalp atış hızını ölçebilecek. İşte karşınızda dünyanın en sıra dışı gözlüklerinden biri olan yeni akıllı gözlük Form Swim Goggles.

Sadece Akıllı Gözlük Değil! Pek Çok Eşya Akıllanmaya Başladı!

Nesnelerin internetiyle birlikte yani ioT teknolojisiyle birlikte pek çok eşya akıllanmaya başladı.

Google’ın Google Glass adı altında satışa sunduğu akıllı gözlük de aslında bir ilkti ve bir gözlüğün de akıllanabileceğini tüm dünya görmüştü. Ancak ilk kez böylesi bir ürün ortaya konduğu için özellikle tasarım tarafında kullanıcılardan pek olumlu puan alamadı.

Google sesini çıkarmadığı için bu sessizliği de değerlendiren Form Swim Goggles. Özellikleri arasında Polar’ın OH1 ve OH1 + kalp atış hızı sensörleriyle uyumlu hale gelecek.

Google Gözlük

Ürün, lenslerinden birinin içindeki küçük şeffaf ekran sayesinde yüzücülerin kalp atışlarını takip etmesini sağlayacak. Toplanan veriler ise kablosuz olarak Swim Goggles’a iletilecek. Bu sayede akıllı gözlük ile canlı takip yapılacak.

Cihazın topladığı verileri telefon uygulaması olan Form Swim App üzerine kaydedilecek ve bunları kontrol etmek mümkün olacak.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir