Kapatmak için ESC'ye basın

OnePlus, çoğu akıllı telefon şirketinin verdiği kablosuz kulak içi kulaklık üretmemiştir. Ancak, bu yakında değişebilir. Şirketin Temmuz ayında yeni bir ürün kategorisi başlatması bekleniyor.

Popüler sızıntılar açığa çıkaran Max J.‘ye göre, OnePlus Temmuz ayında gerçek bir kablosuz kulaklık tanıtacak. Çinli şirketin aynı ay içinde daha ucuz bir akıllı telefon OnePlus Z’yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Aynı etkinlik sırasında şirketin her iki cihazı da sunmasını bekleyebiliriz. OnePlus, Bullets serisinde sadece kulaklık yani ses segmenti olarak piyasaya sürüyor diyebiliriz.

Son zamanlarda, Xiaomi ayrıca rakiplerinden daha uygun fiyatıyla Mi True Wireless Earphones 2 modelini tanıtarak kablosuz kulaklık piyasasına dahil oldu, çıkış fiyatı ise 430 TL

Realme Buds Air, bu segmentte yer almayı planlayan Realme akıllı telefon üreticisinden bir ilk. Realme Buds Air fiyatı 400 TL civarı.

Apple’ın AirPods’u bu yeni ürün segmentini ilk kez kazanan oldu ancak Çinli üreticiler Apple’a, fiyat performans olarak kafa tutabilecek ürünler ortaya koyabilir.

OnePlus, Yakında Kablosuz Kulaklık Piyasaya Sürecek

Oneplus True Wireless Earbuds yani kablosuz kulaklıkları tahminen Xiaomi ve Realme gibi şirketlerin sunduğu kablosuz kulaklıklarla neredeyse aynı fiyat gibi bir beklentimiz var. Özellikleri konusunda şu an tam bir bilgi yok, ama belli olunca sizlere buradan aktaracağız takipte kalın!

OnePlus Z ve OnePlus 8 Lite ile Aynı Anda Piyasaya Sürülecek

OnePlus Z’nin True Wireless Earbuds (Kablosuz kulaklıklarla) birlikte piyasaya sürülmesi de bekleniyor. Yeni OnePlus amiral gemilerinin lansmanı sırasında, birçok hayran tarafından daha ucuz bir OnePlus 8 Lite da bekleniyordu. Ancak, şirket cihazın piyasaya sürülmesi için daha sonraki bir tarih seçmiş görünüyor. Yani yaz ayı tahminen Temmuz dediğimiz gibi.

Cihazın, OnePlus Z’yi Qualcomm çipine sahip olmayan ilk cihaz haline getirebilecek, yani bir MediaTek yonga setine sahip olması bekleniyor.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/oneplus-to-launch-true-wireless-buds-in-july-report-11589632041186.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir