Kapatmak için ESC'ye basın

Apple’ın yeni nesil kulaklıkları yıl sonundan önce geliyor olabilir ve yeni bir kaynağa inanılırsa, Amerika merkezli şirketin bugüne kadarki en özelleştirilebilir kulaklıklarından biri olacak.

Business Insider ile gizli bir şekilde konuşan kaynağa göre, “AirPods X” olarak adlandırdığımız yeni Apple kulak üstü kulaklıklar, görünüşe göre iki farklı varyasyona sahip olacak. Daha ucuz bir model ve daha premium bir model ve her ikisi de değiştirilebilir kulak pedleri ve kafa bandı var. Fiyatı ise her şey tam kesinleşmemiş olmasına rağmen 399 dolar gibi bir fiyatı olması planlanıyor.

Yeni Nesil Apple Kulaklık

Özelleştirilebilirliğin arkasındaki mantık, Business Insider’ın, kulaklıklara, kullanıcıların kulaklıkları kişisel tercihlerini yansıtmaları için parçaları karıştırmasına ve eşleştirmesine izin veren Apple Watch tarzı bir his vermek olduğunu düşünüyor.

Görünüşe göre kulaklıkların prototipleri, oval şekilli kulaklıklar ve kafa bandını bağlayan metal kollarla retro esintili bir görünüme sahip. Değiştirilebilir parçalar, kolaylık sağlamak için mıknatıslar mevcut ve kullanıcıların plastik malzemelerden daha çok deri gibi daha premium bir şeye geçebilmesini sağlıyor.

15 Nisan’da dosyalama iki yeni modelden bahsetti ve Business Insider’ın kaynağının tarif ettiği lansman penceresine uyuyordu.

Apple’ın FCC raporunda dosyaladığı logo bir Beats logosunu ve bu kulak üstü kulakların Beats markasını kullanmak yerine adının farklı olacağı bekleniyor.

Peki ne olduğunu nasıl bileceğiz? FCC dosyalamasında 12 Ekim 2020’de resimler eklenecek, o zaman her şey belli olacak.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir