Kapatmak için ESC'ye basın

Netflix platformunda hiçbir şey izlemeyen kullanıcıların boşuna para ödemesini önlemek istiyor.
Netflix servise katılmasının üzerinden 1 yıl geçen ve bu süre zarfında hiçbir içeriği izlemeyenlerin hesaplarını iptal etme kararı aldıklarını duyurdu.

Buna ek, 2 yıldan uzun süredir içerik izlemeyen abonelerin hesapları da iptal edilecek.

Netflix, bu aktif olmayan kullanıcılara bildirim gönderilmeye başlanacağını ve aboneliklerini devam ettirmek isteyip istemediklerini soracaklarını belirtiyor. Kullanıcıdan geri dönüş olmaması durumunda ise abonelikleri otomatik olarak sonlandırılacak. Bu bildirimlerin e-posta veya uygulama içi bildirim ile bu haftadan itibaren gönderileceği de bilgiler arasında.

Netflix, kullanmadıkları bir şey için insanların ödeme yapmasını istemedikleri için böyle bir karar aldıklarını paylaşıyor.

Aboneliğin yeniden etkinleştirilmesinin de her zaman kolay olduğuna vurgu yapılıyor. 10 ay içerisinde geri dönüş yapan hesapların mevcut favorilerinin, profillerinin, izleme ayarlarının ve diğer detaylarının korunduğunun da altı çiziliyor.

Netflix, bu abone grubunun toplam kullanıcıların birkaç yüz binini veya toplam abonelerin yüzde 1’inin yarısından azını temsil ettiğini belirtiyor.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir