Kapatmak için ESC'ye basın

Recep İvedik 6 Nereden İzlenir? Netflix’te Recep İvedik 6 Var mı? Netflix’e Nasıl Üye Olunur? Recep İvedik 6 Nasıl İzlenir?

Recep İvedik 6 filmi 2019 yılında vizyona girmiş ve belirli bir kitle tarafından oldukça sevilerek izlenmişti. Recep İvedik 6 filmi şimdi de Netflix’e geliyor. Netflix kullanıcıları Recep İvedik 6 filmini çok yakında izleyebilecek. Recep İvedik 6’da Konya’ya giderken kendisini Kenya’da bulan Recep’in komik maceraları bulunuyor.

Recep İvedik serisinin çekilen son filmi olan Recep İvedik 6 Netflix’te yayınlanacak. Dizi ve film izleme platformu dünyaca ünlü Netflix’in Nisan ayındaki en dikkat çekici filmlerinden birisi Recep İvedik 6 oldu. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar’ın yer aldığı Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 filmi Nisan ayı içinde Netflix’te izlenebilecek. Recep İvedik 6 10 Nisan tarihinden itibaren Netflix aboneleri tarafından izlenebilir hale geldi. Netflix’e nasıl üye olunur sorusunu da haberimizde yanıtladık. Ve böylece Recep İvedik 6 İzlemek için size rehber oluşturduk.

Recep İvedik 6

Netflix’e Nasıl Üye Olunur?

  1.  www.netflix.com linkine tıklayarak “30 gün ücretsiz izleyin” butonuna basıyoruz.
  2. Sonra karşımıza çıkan üç üyelik tipinden birini seçip, “Devam et” butonuna basıyoruz.
  3. Karşımıza çıkan ekranda uygun yerlere e-posta ve şifremizi yazıyoruz.
  4. Sonraki ekranda ödemeleri nasıl gerçekleştireceğimizi seçiyoruz.
  5. Son olarak “üyeliğe başla” butonuna basıyoruz.

Recep İvedik 6

Recep İvedik 6’da Neler Oluyor?

Recep İvedik evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği davetiyeyi görünce çok heyecanlanır. Konya’da kuru fasulye festivaline davet edilen Recep, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alıp yola çıkmak ister. Ancak henüz gezi başlamadan talihsizlikler başlar ve tanıdık bir seyahat acentesinin hatası sonucu Recep ve Nurullah kendilerini Konya yerine Kenya’da bulurlar. Kenya’ya vardıktan sonra tek amaçları Türkiye’ye geri dönmek olan iki kafadar için artık heyecan dolu bir macera başlamıştır. Afrika’nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında Recep ve Nurullah, ne olduğunu anlayamadan iki düşman yerli kabilenin arasında kalırlar. Bu alışık olmadığı vahşi dünyada karşılaştığı tüm zorluklara karşı kendine has yöntemleriyle mücadele eden Recep’in başına yine birbirinden ilginç ve komik olaylar gelecektir.

Recep İvedik 6 Fragmanı:

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

2 Yorum

  • Recep ivedik filmlerine feci gülüyorum adam içimizden birisi ve espiri yeteneğide süper.. sizde yazıda buna güzel değinmişsiniz..

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir