Kapatmak için ESC'ye basın

Tony Stark ve Iron Man olmanın nasıl bir his olduğunu merak ettiyseniz, bunu deneyimleme şansınız olabilir. PlayStation VR’a özel bir oyun Iron Man VR, Temmuz ayında piyasaya sürülecek. Oyunun nasıl hissettirdiğini göstermek için Playstation oyunun bir demosunu yayınladı. Bu oyun PlayStation’ın web sitesinde mevcuttur.

Oynanış, oyuncuya nasıl uçulacağı ve ateş edileceği hakkında bir fikir veren bir “Malibu” öğretici oturumu içeriyor. Oyunda bir sonraki bölüm olan Friday (Tony Stark’s AI assistant) ve Pepper Potts ile İnteraktif Stark Jet sinematik sahnesi, daha sonrasında ise “Out of the Blue” Stark Jet oyun görevi, Flight Challenge optional görevi ve Advanced Combat Challenge optional görevi gibi görevler yer alıyor.

Iron Man VR Lansmanı Ne Zaman?

Oyunun çok daha erken başlaması bekleniyordu, ancak şirketin Covid-19 nedeniyle oyunu ertelemesi gerekti. Şirket oyunun aslını yani full sürümünü 3 Temmuz’da açıklayacak. PlayStation ayrıca birkaç ülkede oyunla birlikte bir paket sunuyor. ABD, Kanada, Kolombiya, Kosta Rika, Ekvador, El Salvador, Guatemala, Meksika, Panama, Peru ve Dominik Cumhuriyeti dahil. Paket şu an ön siparişlere hazır durumda.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir