Kapatmak için ESC'ye basın

Corona virüsü nedeniyle The Last of Us Part II süresiz ertelendi

Sony PlayStation Perşembe günü yaptığı açıklamada, The Last of Us Part II ve Marvel’ın Iron Man VR oyunlarının piyasaya sürülmesinin gecikeceğini söyledi. Oyun devi, mevcut küresel kriz Corona virüsü pandemisi nedeniyle oyunseverler tarafından uzun zamandır dört gözle beklenen oyunları ertelemek zorunda kaldı. Detaylar için tıkla.

Naughty Dog’dan Açıklama: “Umuyoruz ki çok uzun bir gecikme olmayacak”

Sony ve Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us Part II’nin, ilk takvime göre Şubat ayında çıkması planlanıyordu ancak geliştiriciler oyunu daha fazla geliştirmek istedikleri için Mayıs ayına kadar erteledi. Şirket şimdi, Covid-19 salgını nedeniyle oyunu bir kez daha ertelediğini açıkladı. Bu The Last of Us Part II için beklenmedik bir açıklama değildi. Çünkü oyunseverler salgın sebebi ile Mayıs ayına da şüpheci yaklaşıyordu. Ve öyle de oldu, The Last of Us Part II bir sonraki duyuruya kadar ertelendi. Detaylar için tıkla.

The Last of us 2

Naughty Dog, Perşembe günü gecikmeyi doğrulayan bir açıklama tweetledi. Geliştirici, kontrolünün dışında gerçekleşen lojistik sorunlar sebebiyle oyunun istenilen kaliteye henüz ulaşamadığını bildirdi. Herkes için en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçladığını belirten oyun şirketi, gerekli olan her şeyi yaptıktan sonra oyunu piyasaya sürmek istediğini açıkladı. Şirket, gecikmenin çok uzun olmayacağını umduğunu da sözlerine ekledi.

The Last of Us: Part II’nin artık bir çıkış tarihi yok. Joel ve Ellie‘nin macerası için oyunseverler biraz daha beklemek zorunda. Ancak oyun şirketi, hayranları için oyundan yeni görseller yayınlamayı da ihmal etmedi.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir