Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Samsung Galaxy Tab S6 Lite, resmi olarak 349,99$ olarak listelenmiştir, ancak LTE sürümünde ise fiyat 409,99$’a çıkıyor.

399$‘lık bir lansman fiyatı olan Galaxy Tab S5e’ye göre fiyatı daha uygun. Ayrıca 649,99$ fiyatı olan Samsung Galaxy Tab S6’dan çok daha uygun.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite, 30 Nisan 2020‘de İngiltere’de satışa sunulacak, ancak diğer bölgelerde henüz gelmeyecek.

Samsung Galaxy S6 Lite Özellikleri Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Resmi Ayrıntıları

Söylendiği gibi, Samsung Galaxy Tab S6 Lite, standart Tab S6 ekranından daha küçük olan 10.4 inç 2000×1200 ekrana sahip.

Tab S6 Lite gerçekten bir S Pen kalemi içeriyor, ancak edoes kendi stylus kaleminin bulunduğu standart Tab S6’nın arkasında kalemi koymaya delik mevcut değil. Tab S6 Lite, Samsung’un 13 saat video izleme veya 12 saat internette gezineceğini iddia ettiği 7.040mAh pil içeriyor.

Samsung Mağaza listesi, 4GB RAM ve 64GB veya 128GB depolama alanını doğruladı, ancak hangi yonga setine sahip olacağını belirtmedi. Tek arka 8MP kameraya ve öne bakan 5MP kameraya sahiptir.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Sızdırılan Özellikleri

Bu renderlerin kaynağı Tab S6 Lite’ın görünüşe göre 10.4 inçlik 1200×2000 bir ekrana, bir alüminyum gövdeye, 7mm kalınlığa ve 467g ağırlığa sahip olduğunu ekledi. Görüntülere dayanarak, tabletin hem siyah hem de mavi-gri tonlarında olacağı anlaşılıyor.

Aynı tasarım, Galaxy Tab S6 Lite’ın 10.4 inç ekrana ve 245 x 154 x 7 mm boyutlara sahip olduğu sızdırılıyor ve B&H listesinde görülen mevcut renkleri ise ‘Chiffon Rose’, ‘Oxford Grey’ ve ‘Angora Blue’ tonlarında.

Bu liste, Tab S6 Lite’ın 1000×2000 çözünürlüğe sahip 10.4 inç veya 10.1 inç ekrana sahip olduğunu söyleyerek ekran özellikleri biraz anlaşılmadı, ancak bunun site hakkında karar veremediğinden bunun yanlış olduğundan şüpheleniyoruz.

Bu arada bir başka liste, bu sefer Güney Koreli bir mağazada, 10,5 inçlik bir ekrana işaret ediyor. Yine de en olası boyutun 10.4 inç olduğunu düşünüyoruz.

Sızan görüntüdeki stylus dikkat çekicidir çünkü Samsung Galaxy Tab S6 biriyle birlikte gelirken, kalem Samsung Galaxy Tab S5e’de yoktur. Yani buraya bir tane eklemek Tab S6 Lite’ın orta sınıf pazarında öne çıkmasına yardımcı olabilir.

Kalemin tasarımı Tab S6 ile birlikte gelene benzer, bu da özelliklerin aynı olduğu anlamına gelebilir. Bu nedenle kalemi kontrol etmek ve şarj etmek için tabletin arkasında mıknatıslanmış bir yuva olması mümkündür.

Ayrıca, ekranın üstündeki havada kalemle hareketler yaparak tabletle etkileşime girmenizi sağlayan temassız kullanımı da destekleyebilir.

Yukarıdaki görüntünün ekran kaynağı, Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın dünyanın neresinden satın aldığınıza bağlı olarak orta menzilli bir Exynos 9611 yonga setine, 4GB RAM, Android 10 ve seçeneğinize göre 64GB veya 128GB depolama alanına sahip olacağını iddia ediyor.

Genel olarak aynı spesifikasyonlar bir mağaza listesinde de görüldü – tabletin 9611 yerine Exynos 9610 kullandığını iddia etti.

Daha önce Exynos 9611 yonga setini, bir kıyaslamada belirtilen RAM miktarı ve Android sürümü ile birlikte gördük, bu nedenle bu ayrıntıların doğru olma şansı var.

Aynı özellikleri başka bir kaynaktan da duyduk, bu da slate’in 8MP arka kameraya, 5MP öne bakan bir kameraya, 7.040mAh bataryaya, microSD kart yuvasına sahip olacağını ve LTE olacağını ekledi.

Bu arada başka bir mağazada bir Exynos 9611 yonga seti, 4GB RAM, 128GB depolama alanı, bir microSD kart yuvası, 8MP arka kamera, 5MP öne bakan, S Pen stylus, 7.040mAh pil, 5G desteği ve dört hoparlör listeleniyor.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite’da Olması Beklenenler

Bir fiyat ve çıkış tarihi aldığımız halde, henüz Samsung Galaxy Tab S6 Lite hakkında henüz bilmediğimiz çok şey var, ancak aşağıda görmeyi beklediğimiz özellikleri bulacaksınız.

1. Ekran Kalemi

Sızıntılara dayanarak, bir prob ucunun dahil edilmesi çok muhtemel görünüyor ve umarız, çünkü bu aksesuar Galaxy Tab S6 Lite’ı aynı orta sınıftan gerçek bir satış noktasına sahip bir şeye dönüştürebilir.

Ayrıca, stylus dolu bir sayfa almanın çoğu iPad seçeneğinden veya Samsung Galaxy Tab S6’dan çok daha ucuz bir yol olması muhtemeldir. Stilus Tab S6’da olduğu gibi aynı teknolojiyi paketliyorsa, o zaman iyi bir tane olacaktır.

2. Kulaklık Bağlantı Noktası

Kulaklık bağlantı noktaları açıkça çıkıyor, ancak onlar için hala açıkça bir kitle var ve bir tablet kadar büyük bir cihazda, bunları kaldırmak için kullanılan argüman, her küçük alanın önemli olduğu bir telefondan daha az çekici.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın bir kulaklık bağlantı noktasına sahip olmasını beklemiyoruz, Samsung Galaxy Tab S6 ve Samsung Galaxy Tab S5e’nin yok, ancak olsaydı iyi olurdu.

3. Makul Bir Fiyat Etiketi

Muhtemel özelliklerin alemlerine uygun bir fiyat. Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın ucuz olmasını beklemiyoruz, ancak orta menzilli bir fiyatı olması bekleniyor ve hatta iPad 10.2’nin önüne bile geçebilir. Bir kalem eklerken bunu yaparsa, Samsung ucuz Android tablet alanında elinde gerçek bir kazanan olabilir.

4. Harika Bir Ekran

Samsung’un nasıl iyi yapacağını bildiği bir şey varsa, ekranlar ve orta menzilli levhalar bile iyi olanlara sahip olma eğilimindedir, bu yüzden harika bir ekran isteğimizle ilgili çok şey istemiyoruz.

QHD+ çözünürlüğe sahip on inçten fazla bir Super AMOLED ekran muhtemelen ve ekranın harika olduğunu düşünmek için yeterli olmalı, ancak Samsung da HDR desteğine sahip olsaydı daha da iyi olurdu.

5. Klavye Kapağı

Stylus’ın yanı sıra Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın resmi bir klavye kapağının yanında piyasaya sürülmesini de çok isteriz.

Ama tabii kide tabletle birlikte gelmeyeğini söyleyelim. Eğer gelirse Samsung bu konuda çok bonkör davranmış olurdu.

Ekstra masrafla bile, Galaxy Tab S6 Lite’ı gerçek bir üretkenlik cihazına dönüştürme yeteneği bazı insanlar için son derece arzu edilirken, sadece bir tablet isteyenler pahalı aksesuarlara sıçramadan Tab S6 Lite’ın tadını çıkarabilir.

https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-tab-s6-lite-release-date

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir