Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung Galaxy Fold 2 ile ilgili en ilginç söylentilerden biri, Galaxy Note 10 gibi bir S Pen kalemine sahip olabilmesi, yani katlanabilir telefonunuzu bir akıllı kalem ile kullanabilecekti, ancak yeni bir söylentiye göre böyle bir şey olmayacak.

Kullanıcıların gönderdiği Naver blogunda, sürekli olarak telefon haberlerini ele aldığı anlaşılan bir içeriden yazılan yazı, Samsung’un takip edilen katlanabilir telefonu hakkında bazı haberler verdi. Bilginin nereden geldiği tam olarak belli değil.

Söylentilere göre S Pen, Samsung Galaxy Fold 2’de bulunmayacak, çünkü Samsung, telefonun selefi için oldukça benzer bir tasarım kullanmaya ve üretim sürelerini hızlandırmaya hazır görünüyor.

Görünüşe göre, en önemli bir fark cihazın ağırlığıdır, sadece 229 g (ilk serisi 263 gram ağırlığı vardı) olduğu söyleniyor.

Sızıntıya göre, Samsung Galaxy Fold 2’nin yeşil ve mavi varyantlar da dahil olmak üzere ilk serisinden daha fazla renkle gelecek. Bu renklerin kullanılabilirliği muhtemelen bölgelere bağlı olacaktır.

Söylenti fiyattan da bahsediyor ve telefonun ilk serisinden daha pahalı bir dokunuş olacak gibi görünüyor ve Samsung, ilk serisi kadar çok satış beklemiyor gibi görünüyor, çünkü devam eden Covid-19 salgınından dolayı.

Bu söylentinin kaynağı biraz şüpheli ve kanıtlanmamış olduğundan, Samsung’un S Pen içermeyeceğinden emin olduğumuzu kesin olarak söyleyemeyiz. Galaxy Note 20 ile benzer bir zamanda piyasaya sürülmesini beklediğimiz telefonun büyük olasılıkla Ağustos ayı civarında hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.

https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-fold-2-wont-actually-have-a-stylus-according-to-this-dubious-leak

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir