Kapatmak için ESC'ye basın

Yenilenmiş Steelport’un Sokaklarını Tekrar Ziyaret Edin

Özet: Bilmeyenler için, Saints Row genellikle Grand Theft Auto klonu olarak tanımlanır. Zamanın popüler türlerinde mizah ve eğlenceye odaklanmak, dizi ve özellikle de üçüncü girişin hayran lejyonları üzerinden kazandığı başarılı bir tarif olduğunu kanıtladı.

2011 yılında çıkan aksiyon-macera oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonu Pazartesi günü bir teaser fragmanıyla tamamlandı. Yenilenmiş oyun 22 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye geliyor.

Bir remaster olarak (bir remake yerine), çoğunlukla orijinal oyun ile aynı çekirdek oyun deneyimini bekleyebilirsiniz – sadece daha iyi grafikler ve oyun deneyimini geliştiren diğer ayarlamalar ile. PC Gamer, oyunun erken kesilmesi için bir önizleme oturumuna katıldı ve çok gelişmiş ortamları, gelişmiş aydınlatmayı ve yükseltilmiş yaya ve trafik yoğunluğunu kaydetti.

Remaster, üç görev paketinin hepsini ve 30’dan fazla DLC öğesini içerecek.

En az konsol oyuncuları kadar heyecan duymadığımız bir şey, remaster’ın saniyede 30 kareye kilitlenmesidir. dokuz yaşındaki bir oyunun PS4 Pro / Xbox One X’de bile kare hızında bir artış görmemesi hayal kırıklığı yaratıyor.

Dileyenler şimdi 39,99 dolara ön sipariş yapabilir.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • What’s up to every body, it’s my first pay a visit of this web site; this webpage contains amazing and genuinely fine material for readers.|

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir