Kapatmak için ESC'ye basın

Apple, yıl boyunca lansman programına sadık kalıyor gibi görünüyor. İPhone SE’nin bu haftaki sürpriz lansmanından sonra, Cupertino teknoloji devinin muhtemelen yaklaşan iPhone 12 Pro Max’in tasarımını bitirdiğini gösteren yeni sızıntılar var. Şirketin bu yıl dört yeni cihaz piyasaya sürmesi bekleniyor.

Popüler YouTuber EverythingApplePro’dan kaynaklanan yeni bir sızıntı, Max Weinbach ile birlikte iPhone 12 Max Pro’nun tasarımını ortaya koyan şemalara el koydu. YouTuber, bu yılın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen yeni Apple amiral gemisinin tasarımını ortaya çıkarmak için sızdırılmış şemaların 3D modelini yapmaya devam etti.

En büyük göstergelerden biri, dört modüle ev sahipliği yapan kamera kurulumudur. Sızıntı, dördüncü muhafazanın, yakın zamanda piyasaya sürülen Apple iPad Pro’da da tanıtılan bir LiDAR tarayıcı olduğunu iddia ediyor.

Yeni telefonun teması, metal bloklu bir tasarım olan iPad Pro’yu takip ediyor gibi görünüyor. Videoya göre cihaz, 8.1 mm olan iPhone 11 Pro Max ile karşılaştırıldığında 7.4 mm iPhone 12 Pro Max oldukça daha ince olacak. Azaltılmış kalınlığın daha küçük bir pile neden olup olmayacağından emin değiliz.

Apple iPhone 12 Pro Max

Video yapımcısı, telefonun Apple’ın iPhone 6’sından beri mevcut olan daha yuvarlak bir yaklaşım yerine tam bir düz paslanmaz çelik çerçeveye sahip 6.7 inçlik bir ekran alacağını iddia etti. Çentiğin boyutu hakkında netlik yok ama sızıntı iddia ediyor çerçeveler mevcut gen amiral gemilerine kıyasla çok daha incedir. Sızıntıdaki başka bir konu ise, SIM kart tepsisi bile iPhone 12 Pro Max’de farklı bir yere taşınabilir.

Apple’ın bu yıl iPhone 12, iPhone 12 Plus, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’i piyasaya sürmesi bekleniyor.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/apple-iphone-12-pro-max-leaked-could-feature-new-ipad-pro-like-design-language-11587213377516.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir