Kapatmak için ESC'ye basın

LG G9 hiç gelmeyebilir, LG bunun yerine 7 Mayıs’ta LG Velvet’i piyasaya sunacak, G9’un yerini aldığı söylentisi olan bir telefon ve söylentilerden ve resmi fragmanlardan çok şey duyduk.

Tüm bunları aşağıda bulacaksınız, bu yüzden LG G9 / LG Velvet çıkış tarihi, özellikleri ve özellikleri hakkında bilgi için okumaya devam edin.

Ayrıca, LG G8 ve LG G8X’te önemli bir gelişme sağlamak için LG G9 veya LG Velvet’ten ne istediğimizi ve bazı durumlarda ne istemediğimizi içeren bir liste hazırladık.

LG, LG Velvet’in 7 Mayıs’ta açıklanacağını ve mevcut renklerini ortaya çıkaracağını doğruladı.

LG G9 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Bir videoda olduğu gibi (aşağıda) LG, LG Velvet’in 7 Mayıs’ta açıklanacağını açıkladı. 15 Mayıs’ın söylentilerinin yanlış olduğunu kanıtladı.

Fiyata gelince, yapabileceğimiz tek şey tahmin, ancak LG G8 819$ fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü, bu nedenle LG Velvet’in LG G8’e benzer bir fiyatı olabilir. Ve LG Velvet’a gelirsek üst seviye cihaz değilde orta seviye bir cihaz olacak

LG G9 Hakkında Haberler ve Söylentiler

Söylentiler, LG Velvet (daha önce LG G9 olarak biliniyordu) hakkında ayrıntılar ortaya çıktığında nispeten yavaştı, bu nedenle LG, bir sonraki amiral gemisi telefonu hakkında haber vermek için plakaya çıktı.

Önce adlandırma şemasındaki bir değişiklik hakkında ipuçları aldık, sonra yeni telefonun nasıl görüneceğini gösteren bazı tasarım çizimleri gördük (aşağıya bakın). Hem isim hem de görünüş olarak, bu, önceki yıllarda LG’den gördüğümüzden oldukça farklı olacak.

Ve LG’nin resmi bilgileri damlamaya devam ediyor. Son zamanlarda, telefonun ne kadar güzel olacağını görmek için yaklaşan telefonun adının LG Velvet olacağını ortaya koydu (şimdilik karar vereceğiz).

Ardından, aşağıda gömdüğümüz YouTube’daki resmi LG Kore kanalına kısa bir video yayınladık. Telefonun tüm açılardan gösterildiğini görebilirsiniz ve o da mevcut olacak renklerin bir lezzetini elde edebilirsiniz – o zamandan beri Aurora White, Aurora Gray, Aurora Green ve Illusion Sunset’i içerdiği ortaya çıkan renkler.

Video ayrıca Qualcomm’un orta ila üst menzilli Snapdragon 765 işlemcisinin LG Velvet’e güç veren bir işlemci olacağını da ortaya koyuyor. Pixel 5 de dahil olmak üzere bu yıl birkaç Android telefonda görmeyi bekliyoruz.

Ayrıca, telefonun arkasında üçlü lensli bir kamera ve bir flaş da görebilirsiniz. Burada, sol üst köşedeki düzenlemeyi seviyoruz. Daha önce sızdırılmış renderların işaretin biraz geniş olduğunu gösteriyor – ancak her sızıntının doğru olmadığı ortaya çıkıyor.

Daha önceki söylentiler, ekranın 6.7 ve 6.9 inç arasında olacağını ve bu da 6.1 inç LG G8’den büyük bir boyut artışı sağlayacağını gösteriyor. G9’un ayrıca bir ekran içi parmak izi tarayıcısı ve 169.4 x 77.6 x 8.8mm boyutlarında olduğu anlaşılıyor.

LG Velvet ayrıca 3,5 mm kulaklık bağlantı noktasına sahip olarak gösteriliyor, ancak ilginç bir şekilde LG G8’in önünde derinlik sensörüne sahip olmayacaktı (çentikte yer olmadığı için). Bu da muhtemelen Air Motion hareket kontrolü veya damar tanıma sistemi gelmeyecek demek.

LG G9 Hakkında Sızıntılar ve Çıkış Tarihi

1. Deliksiz Hoparlör Olabilir

LG G8, en başarılı olanı tartışmasız deliksiz titreşimli Crystal Sound hoparlör olan bir deneysel özelliğe sahip.

Bu aslında üst hoparlörü kaldırır ve bunun yerine sesin ekrandan titremesine neden olur ve iyi de çalışır. LG, bunun telefonu daha su geçirmez hale getirdiğini iddia ediyor.

2. Hand ID Teknolojisi Olmayabilir

Başarılı olmayan bir LG G8 denemesi, telefonun damarlarınızdaki kan modelini okumasına ve sizi tanımlamak için kullanmasına ve böylece telefonun kilidini açmasına izin veren bir özellik olan El Kimliği idi. Bu yüzden bir parmak izi tarayıcısına ve yüz tanımaya bir alternatiftir.

Kağıt üzerinde kulağa hoş geliyor, ama pratikte zar zor işlevsel olduğunu gördük. Ancak güvenilir bir şekilde çalışsa bile, standart biyometrik güvenlik seçeneklerinde böyle bir yükselme olacağını şimdilik düşünmüyoruz.

3. Ekrana Gömülü Kamera Olabilir

LG G9 için LG’nin eklediğini görmek istediğimiz heyecan verici yeni bir özellik de bir ekran kamerası. Özellikle LG G8’in oldukça büyük çerçevelere sahip olması nedeniyle, hoş bir çerçevesiz tasarıma izin verebilecek deliksiz hoparlör ile birleşti.

Şimdiye kadar sızdırılmış olanlara dayanarak durum böyle olacak gibi görünmüyor, ama yine de umut edebiliriz.

LG G9 Hakkında Sızıntılar ve Çıkış Tarihi

4. Tasarım Yenilenebilir

Tasarımdan bahsetmişken, bunun çok yönlü geliştiğini görmek istiyoruz. LG G8 oldukça sıradan görünüyor, birçok amiral gemiden göze çarpmıyor veya hatta görsel olarak eşleşmiyor. Çentikten kurtulmak iyi bir başlangıç olurdu, ama gerçekten bizi şaşırtan bir tasarım istiyoruz. Bu, LG G9’un harika bir ilk izlenim bırakmasına yardımcı olacaktır.

5. Batarya Kapasitesi Artabilir

LG G8, amiral gemisi standartlarına göre küçük tarafta 3.500mAh bataryaya sahip ve telefonla zamanımızda tahmin edilebilir vasat bir yaşam sürdü. LG G8X ThinQ’da pil takımı 4.000mAh’a yükseltildi, bu nedenle LG G9’ların daha büyük olabileceği umudu var, ancak 4.000mAh gerçekten beklediğimiz minimum değer.

6. Ekstra Kamera Lensleri

LG G8 ve LG G8X ThinQ, üçlü objektif iPhone 11 Pro , dört objektifli Samsung Galaxy Note 10 Plus ve penta objektifli Nokia 9 PureView karşısında çift objektifli arka kameralara sahip birçok.

Lens sayısının önemli olduğu kadar iyi değil, ancak lenslerin hepsinin farklı şeyler yaptığını varsayarak daha çok sayıda kamera için daha fazla sayı elde edebileceği için iyi bir başlangıç olabilir. Bu yüzden LG G9’da en az bir lens daha görmek istiyoruz.

7. Yenilikler

LG G9’da da böyle olmaya devam etmesini istiyoruz, bu yüzden deliksiz hoparlörün geri dönüşünün yanı sıra, daha önce hiç telefonda görmediğimiz yeni bir şey istiyoruz. Verilen, genellikle başarılar (Crystal Sound hoparlör) kadar başarısızlıkla (Hand ID) sonuçlanır, ancak LG’nin hala farklı kalmasının bir yolu.

https://www.techradar.com/news/lg-g9

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir