Kapatmak için ESC'ye basın

Yeni söylentilere göre, Rockstar’ın GTA 6’sının hikayesi bitmiş olabilir. Yani piyasaya sunulmaya hazır olabilir.

Rockstar Mag’dan (Fransız hayran sitesi) Chris ‘Liberty93’, Grand Theft Auto 6’nın hikayesinin Rockstar’ın baş yazarı Dan Houser’in ayrılmasından önce tamamlandığını ve bir sonraki GTA oyununun çıkması bekleniyor.

Bitmiş bir hikaye GTA 6 için bir çıkış tarihi yakın olsa da, Chris 2012 yılında “tamamlamış” olmasına rağmen, geliştirme sırasında Red Dead Redemption 2’nin hikayesinde birçok değişiklik yapıldığına dikkat çekti.

Bekleme Devam Ediyor

Red Dead Redemption 2 geçen yıl PC sürümü yapılırken, fanlar sabırsızlıkla oyun yönünde spekülasyonlar yapılmıştı. Bu nedenle GTA 6’nın çıkması da yakın diyebiliriz.

Rockstar, GTA 5 oyununu yaklaşık 110 milyon sattı, bu yüzden takip kaçınılmaz görünüyor. Red Dead Redemption 2’nin PC’ye gelmesiyle, Rockstar’ın kesinlikle GTA 6 için bir sonraki hamlesine bakacağız. Rockstar’ın son gişe rekorları kıran oyunlarının dört ila beş yıl arayla gelme eğilimi gösterdiği için, GTA 6 2022/2023 tarihinde çıkması düşünülüyor, Rockstar’ın bir sonraki projesi GTA 6 olduğunu düşünüyoruz.

Kotaku , Rockstar’ın yönetici Jennifer Kolbe’den dahili bir e-posta edindikten sonra, GTA 6’nın gelişimin erken aşamalarında olduğunu bildiriyor. Çalışanların son teslim tarihlerini karşılamak için uzun saatler çalıştıkları bildirildiği için şirketin Read Dead Redemption 2’nin geliştirilmesi sırasında çok büyük uğraşlar verildi.

Yakında herhangi bir GTA 6 görecek miyiz? Oyunun bu yıl piyasaya sürüleceğine dair hala umut var, ama kesinlik için önce Rockstar’dan resmi bir duyuru gelene kadar beklememiz gerekecek.

https://www.techradar.com/news/gta-6s-story-might-be-finished-but-what-does-that-mean-for-the-games-release

https://www.pcgamer.com/gta-6-all-the-rumours-in-one-place/

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir