Kapatmak için ESC'ye basın

OnePlus’ın son cihazlarında markanın başlangıçta popüler olduğu ‘amiral gemisi katili‘ DNA’sı bu cihazda olmayabilir, ancak marka mevcut cihazlarıyla tam bir amiral gemiden beklenen tüm fiyat ve özelliklerle premium amiral gemisi kategorisine girdi. Bununla birlikte, şirketin ayrıca OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro fiyat etiketine göre önemli ölçüde azaltacak daha ucuz bir OnePlus cihazı üzerinde çalıştığı yönünde söylentiler vardı.

OnePlus Z

Popüler bir tipster’ın (tahmincinin) yakın tarihli bir tweet‘i, yeni bir OnePlus Z’nin sadece yapım aşamasında olduğunu söylemiyor, aynı zamanda Temmuz ayı başlarında da başlatılacağını iddia ediyor. Yeni OnePlus amiral gemilerinin lansmanı sırasında, birçok hayran daha ucuz bir OnePlus 8 Lite da bekliyordu. Ancak, şirket cihazın lansmanı için daha sonraki bir tarih seçmiş görünüyor. Ya da OnePlus 8 Lite hiç çıkmayıp OnePlus Z ismiyle tanıtılabilir de, bu hiç belli olmaz…

2015 yılında, OnePlus X, şirket tarafından başlatılan bir başka amiral gemisi değildi, ancak bir amiral gemisinde bulunan Snapdragon 800 serisi yonga seti içeriyordu. OnePlus Z için de durum böyle olabilir. Cihazda bir MediaTek yonga seti bulunması bekleniyor. Bu bilgilerin doğru olduğu ortaya çıkarsa, OnePlus Z, şirketin, Qualcomm çipine sahip olmayan ilk cihazı olacaktır.

OnePlus Z
OnePlus Z

Tasarım açısından, cihaz hakkındaki teaser fotoğrafında bulunan, OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’lara kıyasla, ekranın içindeymiş gibi görüntü veren kamera deliği mevcut. Ekranın etrafında kesik gibi bölümü gördüğümüzde daha kutulu bir tasarım olacağını gösteriyor. Şimdiye kadar, cihaz hakkında resmi bir bilgi yok. Mevcut durumu akılda tutarak, OnePlus, lansman programlarına sadık kalmak için zor zamanlar geçirebilir.

https://www.livemint.com/technology/tech-news/cheaper-oneplus-z-expected-to-be-launched-in-next-few-months-11588134460292.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir