Kapatmak için ESC'ye basın

Apple’ın Yeni Telefonu iPhone 9 Olarak Adlandırılmayacak

Söylentiler: Apple’ın iPhone SE’ye serisine devam etmek amaçlı planı, koronavirüs nedeniyle Çin’de işçilik ve bileşen kıtlığı nedeniyle bir ay ertelenmiş olabilir, ancak şirketin, özellikle kimsenin dikkat etmediği sızıntılara bakarsanız, lansman tarihi yaklaştığı bildiriyor.

Ortalama büyüklükte bir elde tutulması daha kolay olan daha ucuz bir iPhone’u bekleyen pek çok insanlar için Apple’ın yaklaşan cihazı hakkında birçok bilgiyi sızdırıyorlar.

Herkesin aklında özel bir ikilem yeni iPhone’un adı oldu. En mantıklı tahmin, Apple’ın iPhone 9 olarak adlandırılmasıydı, çünkü dış tasarımında iPhone 8’den neredeyse ayırt edilemez olacak.

Bununla birlikte, 9to5Mac’ten gelen yeni bir rapora göre, Apple muhtemelen “yeni iPhone SE” de olduğu gibi iPhone SE olarak adlandırıyor, çünkü herkes zaten isme aşina. Bu, Apple’ın silosunu, şirketin söz konusu şirketi kaldırmak için derhal resmi çevrimiçi mağazasında düzelttiği iPhone SE/8/7 ile uyumlu olarak tanımlanan bir Belkin InvisiGlass ekran koruyucusu satışı için erken bir düzeltme yapmış görünüyor. Yani kısacası yeni iPhone SE, iPhone 7 ve 8 ile aynı boyutta olacağı tahmin ediliyor…

Bu, Cihazın Donanım Faktörünü de Doğruluyor

-iPhone 11 serisiyle aynı yonga seti ile güçlendirilmiş ve 4.7 inç ekranlı bir iPhone 8 kasası ve Touch ID desteği. 64, 128 ve 256 GB depolama alanı arasından seçim yapabileceğiniz beyaz, siyah ve Ürün (RED) varyantları geliyor. iOS 14 kodunun parçaları, 5.5 inçlik, giriş seviyesi bir iPhone’un varlığını da gösterdi, bu da yeni iPhone SE’nin “Plus” versiyonunda gelebileceği anlamına geliyor.

Ve birçok kişi potansiyel 399$ başlangıç fiyatı hakkında tereddütlü olduğu için, bu ayın başlangıcında bir lansman yapılması yaklaşımı, şirketin tüm endüstrileri ve milyonlarca işi terk eden bir pandeminin ortasında değişeceğine inanmayı zorlaştırıyor. Durum, Apple’ın daha pahalı, 5G’ye hazır iPhone 12’nin lansmanını ertelemeyi bile düşünüyor. Bu yüzden yeni telefon modeli görmek çok zor olabilir.

Çin, Covid-19’un kontrol altındaki ülkede yayılmasını sağladığında, Apple fiziksel mağazalarını tekrar açtı , bu da şirketin bu fırsatı iPhone alternatiflerini yarı yarıya çalkalayan Çinli akıllı telefon devleriyle savaşmak için kullanmak istediğin bir işaret ise fiyat.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir