Kapatmak için ESC'ye basın

Samsung’un darbelere karşı dayanıklı bir tableti piyasaya sürmesinden bu yana iki yıl geçti.

Cihazın 10 inç büyüklüğündeki ekranı 1920×1200 piksel çözünürlük sunarken, 16:10 formatında. İki ekran deneyimi için tablete harici bir ekran bağlayabilmek mümkün. Bu sayede DeX modu ciddi anlamda kolaylaştırılmış oluyor.

Galaxy Tab Active Pro özellikleri ve fiyatı

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunan tablet, 512 GB’a kadar microSD kart desteğine sahip.

S-Pen’e sol üst köşeden kolayca erişebilirken, tablet dayanıklılığı temel aldığı için kalın eldivenlerle bile çalışabilen bir ekrana sahip. Bunun yanı sıra ekranın alt tarafında gezinme işlemleri için fiziksel tuşlara yer veriliyor.

550 nit parlaklık sunan ekran güneş altında bile rahatça görüntülenebiliyor. Zorlu çalışma koşullarına uygun şekilde tasarlanan Galaxy Tab Active Pro, IP68 ve MIL STD-810 sertifikalarına sahip. Bu sayede su ve tozun yanı sıra 1.2 metreden düşmeye dayanıklı.

7600 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve Android 9 Pie ile kutudan çıkan tablet, 13 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile birlikte geliyor.

Ekim ayında satışa sunulacak olan tabletin fiyatı, 600 Euro olarak belirlendi. LTE bağlantılı sim kart özellikli olanı almak isteyenler 670 Euro ödemesi gerekiyor ve Samsung dört yıl boyunca güncelleme sözü verdi.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir